Benvebebegim Kızlar 33. Haftadayım. Bu haftalarda doğum paketi alabiliyor muyum ? Doğum için almayı düşünüyorum zira tek başına doğum özelde doğum paketinden çok daha fazlaya geliyor 😭
Anonim3447 Benvebebegim bende özel hastanede veznedeki kıza sordum almanız size daha zarar olur dedi fiyat olarak
nuzunismail Benvebebegim 33 haftalık olmuşsun bir karı olmaz bu saatten sonra ki, ilk öğrendiğinde alsaydın muayeneler de dahil daha düşük fiyattan alırdın bence, ben Medical parka sormuştum çok bir faydası yok
MucizemMart Benvebebegim benim dogum paketim var şöyle soyliyim sizin haftanizda ancak son muayeneler ve 1 gece yatis kısmını kapsar. En basindan alsaydinz ilk rutinler kanlar testler tahliller seker yuklemesi vs 10 muayene hakkim var mesela hepsini kapsamis olcakti yani suan paket bakmanizin bi anlami olmycak ne yazikki😔
Benvebebegim MucizemMart nuzunismail Anonim3447 inciata Gitmiş olduğum özel hastane ile kurumumuzun anlaşması olduğumdan muayenelerim üceetsizdi bu sebeple paket almayı hiç düşünmedim. Şimdi doğuma hastene 18 bin isterken acaba doğum paketini doğum için 10 bine kadar alabilir miyim ki diye düşünüyorum. Eğer böyle olursa bana gene çok avantajlı olacak. Ama sigortalar bunu kabul ederler mi orası meçhul 🤷🏻♀️
Anonim3447 Benvebebegim sanmıyorum ama yinede deneyin çoğu sigorta şirketi gebelik öncesi olmasa.kabu etmiyor
Benvebebegim Anonim3447 MucizemMart Yarın arayıp öğreneceğim artık. İnşallah olur ya da şu fiyatlara bir sabitleme gelir 😬 teşekkür ederim sağ olun ❤️
inciata özel sigortada canım hamile kalmadan 6 ay önceden sigorta yapmış olmalısınız diğer türlü karşılamıyor