Adyokisimsiz Biz eşimle birbirimize ömrüm deriz sürekli kızımıza da ömür ismini koymaya karar verdik ömrüm diye hitap ederiz nasıl sizce ☺️ birde Meryem düşünüyoruz ya ömür ya Meryem hangisi hoş
NobleMom Adyokisimsiz Sorduğunuz için söylüyorum ben ikisinide beğenmedim açıkcası 🤷🏻♀️ Ömür unisex bir isim ama daha çok erkeklerde kullanılıyor. Meryem ismide güzel ama bu devirde böyle isimler pek kalmadı. Çocuğunuzun ilerde ismini sevmeside önemli. Öykülerin masallarım duruların arasında Meryem ismi çok sırıtıyor sanki. Ben çocuğumun dini ismini kulağına okutuyorum ama kimliğe yazdırmıyorum. Sizde isterseniz belki öyle yapabilirsiniz
1mahpeyker Meryem ismi hz meryemden ötürü çok anlamlı. Allaha adanmış kişi sonuçta 🌸 ömür kız kardeşimin adı, hoş bir isim. Hem kıza hem erkeğe konur 💕 allah sağlıkla kucağınıza almayı masip etsin 💃🏻
Gokce16 NobleMom meryemlerin haticelerin aminelerin fatımaların yanında durular periler sırıtıyor bence gerisi sizin düşünceniz söylemek istedim 😊 Meryem çok güzel bir isim kız evladım olsaydı koyacaktim ama oğlum olacak hakkınızda hayirlsii olsun inşallah .. biz evlatlarımıza anlamlı isimler koyalım ilerde kendilerinin bileceği iş teknoloji gelişti değiştirirler imkan çok Allah isimlerine yakışır evlatlar eylesin ..
Amineazra Adyokisimsiz Meryem çok güzel ben beğeniyorum 🙂 ama diğer ismin de sizde özel bir yeri var bilemedim 🙈 ben ikisini koyardım heralde ama belki siz tek seviyorsunuz hayırlısı olsun 🌺