Zehross03 şimdi ki cinsiyet erkek kuzum , herkesin kararına saygım sonsuz ama kalkıp eşin zaten senin alt bölgene bakmıyor bacakların kapalı doktordan başka gören olmuyor, valla çokta düzenli bi hayatımız var 3.çocuk yolda ne bilim soğusa bu devirde 3.çocuğa cesaret etmek biz bi yana erkek için zor olurdu herhalde 🤣 eşimden bir kere dai bir soğukluk görmedim dediğim gibi yine girmeyi o istiyor doğuma , saygımız da sevgimiz de devam ediyor hatta ben lohusa psikolojisi ile gidip gidip ona sorardım soğudun mu benden diye her böyle sorduğumda sarılıp öper sakinleştirir çocuklarımıza dönüp bakıp şöyle 2 tane cennet kokusunu dünyaya getirmişsin ben sana ne yapsam azdır derdi valla , belki de o öyle davrandığı için şimdi tekrar doğuma girerse soğurmu kafasına girmiyorum hiç , aylarca yıllarca evlat sahibi olmak için göz yaşı döken analar bi yana babalar bile varken Rabbim bizlere nasip ediyorken hiçbir konuda şikayete hakkımız yok diye düşünüyorum kuzum, herkesin kendi kararı ama sen neyi nasıl istiyorsan öyle yap kendi kararın kendi doğumun , başkasına doğumumuzu anlatırken çekinmiyoruz da kocamızdan mı çekineceğiz, nasıl istersen öyle yap kuzum 🥰