cauuv1 benim eşimin bakış açısı böyle demedim ki, benim düşüncem bu, eşime gel desem gelir doğuma, ayrıca evde çok yardımcıdır her zaman, banada asla kilomu laf etmez zaten zayıfım kızımda 9 kilo aldım, doğumdan sonra 7 kilo gitmişti, fakat bu benim tercihim, doğum çok büyük bir olay değil, normal bir durum banyo yapmak gibi, yemek yemek gibi birşey, bunu büyütmeyin, doğuma giriyorum çıkıyorum yürüyorum günlük hayatıma devam ediyorum🤷🏻♀️🙈 illa doğuma girmesi gerekmiyor eşimizin, oda bana özel kalsın, vajinamı misler gibi görsün, öyle görmesini istemiyorum. Ben bile rahatsız olurdum izlesem. Gerek yok, niye böyle birşeye gerek duyuyorsunuz ki, sonrada neden aldatılıyoruz diyorlar, kızlar erkekler görsel hafızalı, gördüğü onun için tamamdır, sizi nasıl gördüyse odur yani, sizi sadece anne olarak kabul eder bitti. ben seksi hatunu olarak kalmayı tercih ederim, sadece bir bebeğin annesi değil. sizi sevmez saygı duymaz demedim ki, tabiki sever karısısınız ama karısının annesinden bir farkı olmuyor sonra. onların gözünde imaj anne… doğururum çıkarım toparlarım kendimi yoluma bakar yine özel geceler yaparım kocama, erkekler bence doğumu görmemeli, karı koca ilişkisi açısından