Maras46konya-00 Kızlar sizde de böyle oluyor mu 17 den beri sürekli vuruyor her gün gece gündüz 21+4 olduk çok sert vuruyor ağrıtıyor 🥴🥲
yeni_anneadayi Maras46konya-00 o haftalarda kuş gibi tekmeler oluyor sen bide 35 den sonra gör🙈 büyüdükleri için öyle vuruyorlar ki uykudan uyandırıyorlar
Yenibirannee Maras46konya-00 benimde 21+6 gece 10 gibi 22 aylık kızım uyuyor bu karnimdaki başlıyor. Abla kardeş anlaşıyorlar galiba annemi rahat birakmayalim diye 🥴 şimdiden birlik oldular
Gebeysek1 Maras46konya-00 26. Haftadayım o kadar hareketli ki uykudan uyandırıyor bu hali çoğu zaman.
Ahmetinnannesi Aynı hafta ve gündeyiz ☺️ ama sadece bı kere net olarak tekmesini hissedebildim arada döndüğünü falan hissediyorum ama çok fazla değil doktora da sordum bebekte bı sıkıntı da yok ama şaşırıyorum sizlerin bu yorumlarını görünce
Maras46konya-00 Ahmetinnannesi yaaa bâzıları farklı oluyor galiba benimki her gün gece gündüz durmuyor ki bazen düşünüyorum uyku saati fln oluyor mu acaba artık çok sert vurmaya başladı
Zehross03 Ahmetinnannesi aynen bende hareket tekme hissediyorum gün içinde sürekli ama öyle sert sert değil minik dokunuş yada gaz varmış geziyomuş gibi falan 🤣 hayretle okuyorum ağrıtıyor diyor 🤷♀️
Maras46konya-00 yeni_anneadayi vala son zamanlar ağrısı oluyor çok sert vuruyor kuş gibi de değil ilerisini düşünemiyorum 🤣🤣🤣🤣