Lou Kızlar 6 haftalığım ama sanatsın 4 aylık gibi karnım var bir anda şiştim yemeklerden sonra özellikle daha da şişkinliğim oluyor gırtlağıma kadar yemek yemiş gibi neden böyle bilen yardımcı olabilir mi
Osi30 Lou ilk haftalarda vücudunda değişen hormonlardan dolayı şişkinlik olması normal zamanla gidecektir endişen olmasın.
xbebegimx Lou 9 . Haftaya kadar o sislik devam ediyor. Hem adet olamama hem vucudun su tutmasi. 10 . Haftada hafiften gobek cikmaya basladi bnde
husceyas Lou 16+4 teyim hamileliğin başından beri var şişkinlik. halâ geçmedi çok rahatsız ediyo beni
a_yse12 xbebegimx cnm bn 10+3 haftalık hamileyim bnmde sanki alt gobeyim çıktı şiş ve içi açıyor çok sendede oyke mı acaba dedim şişkinlik mi kucuk ya gemdn şişer mi göbek
xbebegimx a_yse12 benim cikmisti siskinlik olmadigi belliydi 😊 normal cnm ara ara hala oluyor gobek agrilari bebis buyuyor cunku🌸
a_yse12 xbebegimx ayy inan ki acilemi gitsem dedim cnku ilk bebeğim bide çok zor oldu korktum açıkçası
a_yse12 xbebegimx acaba kese ile bebek bu haftada ne kadar buyukluk tedir bilgin var mı mesela kese portakal kadar var mıdır?