1babyyalcin evet medicabil songül hanım. İlk gebelik günümden itibaren gidiyordum son zamanlara kadar memnundum ama son haftalarda memnuniyeteizlik oluştu. Çevremin memnuniyetiyle gitmiştim ama nedense ben aynı memnuniyeti alamadım. Bence bir özel hastaneye göre yetersiz ilgi. Doktor hanım benim kendisinde doğum yapacağımı garantileyince işi saldı yani mesrla takipli bir geben varsa kontrolün yaklaştığında aranman gerek bence dimi beni ara özel olduğumu takipli oldugumu hissettir. Son zamanlarım oldugu için de doktor arayışı beni korluttu açıkçası memnuniyetsiz girdim ameliyata he bir sorunum var mı yok sağlıklıyım ama ilgi sıfır. Resmen kestim bebeği aldım işim bitti havasunda. Ameliyat sonrası ilk ziyaretinde bile akşam üstü koştur koltur geldi nasılsın iyi misin iyi olcaksın iki uyduruk cümle kurdu 2 dk durdu durmadı apar topar gitti yani gebeliğin ilk zamanlarından itibaren sana gelen bir hastanla iletişimin bu kadar basit olmamalı.
Doğum ücreti 10 bin tl. Yine de gidip sizin birebir tartmanız daha iyi olacaktır