Yldzzz16 Sabah 7 de hastanede olucaz çok heyecan basmaya başladı nasıl sabah olucak hiç bilmiyorum, dualarınıza beni de ekleyinnn 😘💗
Gamzerstoglu Yldzzz16 öncelikle sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın inşAllah 🌸 sezeryan mi yoksa haftası doldu suni sancı mı. Benim de yarın 40 hafta oluyor doktorum belki yatış verebilir ondan soruyorum 🙂
cocuklarimcanim Yldzzz16 bende aynı sabah yedi gibi gidiyorum bende korku var cikamazsam şayet ameliyathaneden diye arkada iki çocuğum var bugün onlarla doyasi vakit geçiriyorum hüzün çöküyor içime bı yandan dokuz aydır her sn beraber olan içimdeki yavrucak artık karnımda olmucak onun hüznü çöküyor bir yandan arkadaki kizlarima geri dönebilecek miyim korkusu 😔
Yldzzz16 Gamzerstoglu çatı darlığından dolayı sezeryan dedi normal ilerliyoduk pelvik muayeneye kadar ama yarın bi suniyi teklif edicem doktoruma
yagmurveyerdeniz cocuklarimcanim iyi düşünün, iyi olsun. evet, ameliyat olma düşüncesi korkunç biraz ama siz bunu düşünmek yerine yavrunuza kavuşacağınızı düşünün 🌸
cocuklarimcanim yagmurveyerdeniz öyle çabalıyorum ama sanırım son saatler ondan böyle karmaşık duygular bastı
Neyran Yldzzz16 benimde yarın sabah kontrolüm var 38+4 olduk çatı muayenesi yapıcak bebiş biraz göbekli bende ince yapılıyım normal zor gibi dedi geçen hafta eğer çatı darsa cumaya alalım dedi bende sabırsızlıkla yarını bekliyorum 🤗