Benanneoluyorum _tuuggcce_ İnşallah canım😀🙈 eşimde tutturmuş 3′ünde doğur izin ayarlamış dedim ben ne yapayım ha deyince çıkmıyor ya🤨🤨😂😂
Benanneoluyorum Nesnes28 Anladım canım, geçmiş olsun🤗 bebişlerinle mutlu bir hayatın olsun, nasıl doğum yaptığımız anneliğimizi gölgeleyemez, ya☺️
Benanneoluyorum _tuuggcce_ Ay sorma sorma nasıl olacaksa😂😂🥴🙈 neyse yarın Bülent bey’den cevaplarımı alayım yazarım sana☺️ iyi geceler canım :)
Hatice_k Ayezhanim bazı doktorlar direk sezeryan yapmak istiyor. Sizinkinin tutumu nasıl ? Sırf o yüzden farklı ilde doğum yapmayı düşünüyorum 🤦🏻♀️
defnezumram Benanneoluyorum ankara a life 17 bin doğum paketi herşeyi içinde gebeliğin başından sonuna bebeğin ilk muayenesi ve diyestiyen desteği var bide
dilay_06 Benanneoluyorum Ankara’da yaşıyorum çankaya lokman hekim 15.000 10 muayene genel testler ve doğum
Sedef_rengi Kaplann aa ben doğum yaptıran hocaları sorduğumda çağdaş şahin 12.haftaya kadar olan gebelere bakıyordu özele geçtim doğum yaptırıyor mu çağdaş hoca Ali Akdemir in de çok methini duydum tüm doktorların fiyatı aynı mı biliyor musunuz acaba
Ayezhanim Hatice_k valla şuan rengini belli etmedi ama rahatlatan bir kadın 30 haftaligim bebek makat geliş duruyor söyledim son dakikaya kadar bekliycez acelemiz yok dedi 🙃ilkim normaldi
Gnc11 esnyz14 ne zaman zamlanacağı hakkında bilginiz var mı doğumuma 1 aydan az var ben doğana kadar zam gelmez inşallah 🫣