Ebru_20 Bedosss sizin doktor kim ben bu gün öğrendim egekente 10.000 dedi denipol 15.000 sağlık 20.000 dedi ben egekente yapmayı düşünüyorum bütçe için en iyisi Egekent
ikotrtn Benanneoluyorum İstanbul’da Central Hospital Hastanesi’ne gidiyorum 7 ay evvel normal doğum 12 bin idi ama fiyat değişecek demişlerdi
EcemUgur01 Benanneoluyorum Adana algomed şuan 6-6.5 ama 1 temmuz dan sonra 7.5 olacakmış. 2 sene önce 2 bine doğum yapmıştım
NViran Ayezhanim bende şanlıurfada şanmed hastanesine gidiyorum doktorum özcan Kara sizin doktorunuz kim acaba ve güncel bi fiyat mı çünkü baya iyiymiş
Ayezhanim NViran önceki hafta sordum canım evet güncel sanırım ama temmuz sonrası ne olur bilmiyorum devamlı hastası isen doktordan indirim de talep edebilirsin bizim sekreter öyle dedi devamlı hastalara indirim de yapıyoruz diye 👍
Sila66 Melis688 hakan kılınç hayatımda gördüğüm en ıyı doktor o kadar tatlı dılı guler yuzlu cok komık bır doktor 🤍 dogumumda sarkı actı konustu 💜 cok severım kendısını gece gunduz ararsak açar telefonu
Betulkaraa34 Benanneoluyorum istanbul gaziosmanpaşa bilge hastanesi normal dogum 8500, zorunlu sezeryan 10 bin istege bagli 14 dü 27 gun once dogum yaptim ☺️