Benanneoluyorum Kızlaarr selamm..👯 Hangi şehirde hangi hastaneye gidiyorsunuz? Doğum ücretleriniz belli mi🤓 Ben Merkez Prime’a gidiyorum 10-12 bin arası🧡
biryildiz42 Bebekliannee aynı şehirdeyşz doktorunuz kim ben ilke hanıma gittim iki kere doktorunuzdan memnun musunuz. Devlette doğum yapmayı düşünüyorum yakınlarından devlette doğum yapan var mı buraya yeni taşındım soracak kimse yok
Ftmnrsvr Nurr_22_22 ben de orada yapacağım doğumu inşallah hangi PrensesAnnesi_42 ben de Fatma hanıma gidiyorum ekimde inşallah doğum da
Gnc11 esnyz14 ne zaman zamlanacağı hakkında bilginiz var mı doğumuma 1 aydan az var ben doğana kadar zam gelmez inşallah 🫣
Benanneoluyorum Zehross03 Şuan içinse bu fiyat gerçekten iyi, bütün hastaneler öyle yapıyor canım zam geleceği için🥴 uyanıklar
Gamzeizmir35 Izmir Medikal Pointteydik. 24.500 dü. Doktorumuz bu hafta Can Hastanesine geçti. 15.500 suan.
Sultanpolat Bende ankaradayim çok uçuk fiyatlar bize de 30 dediler malum şartlar el vermeyince mecbur devlet..
Krcn001 Yarenylmz memnun kaldınız mı şardan ? Ben de düşünüyorum ama pek tavsiye eden olmuyor. Bir de doktorunuz kimdi ?
Tugcekl Yarenylmz bende oraya gidiyorum hangi doktora doğum yaptırdınız acaba süreç hakkında bilgi verir misiniz nasıl geçti doğumunuz