Mervebbcggf Kızlar yaşayan varmı 14 haftada boyle cinsel istek ne bilim yani mast yapan cekinerek yaziyorum ama bunu yapmak kotu biseymi
Nesedmrer Mervebbcggf yani bu mast yazdığın benim anladığım şeyse 😅 gebeliğinde bi sorun yoksa ve risk taşımıyorsa doktor yasaklamamışsa eşinle birlikte olabilirsin böyle şeylere gerek yok bacım 😊
Sevalinkaa Mervebbcggf çekinecek bir şey yok bence anladık herkesin kocası var da bazen de o iş öyle olmuyor O da sağlıklı bir yöntem sonuçta
Azra00 Mervebbcggf risk varsa zaten mast ta aynı eşle birlikte olmak da aynı şey ikisinde de kasılıyorsun uyarılıyorsun 😄
dilay_06 Mervebbcggf ilk 12 hafta tutunma süreci siz o süreci atlatmışsınız risk yoksa abartmadan yapabilirsiniz
Mervebbcggf Yok yani yapan varmi yapiyorum demedimde birlikttede korkudan olmuyorum bisey falan olur diye hani birlikte olmayip masturbasyon yapan varmi ondan bisey oluyormu diye merak ettimdd🤣
Cancan2 Riskli durum varsa rahmin kasılmaması gerekiyor o yüzden mastürbasyon ya da ilişki olmamalı ama risk yoksa devam 😂
Mervebbcggf Elfelf0 bazen olmadıgı durumlarda yani onu yaptiginda acaba bebege bir zararj olurmu risk yoksa
Euain Mervebbcggf eğer riskli demediyse doktorun hangisini istersen onu yapabilirsin canım sıkıntı olmaz. Ayrıca mastürbasyon yapmak da ayıp bir şey değil, gayet doğal bir şey.
Gevrekboyozz Mervebbcggf olmuyor ablacım eşim yanımda değil bende yapıyorum buda bi ihtiyaç utanmaya gerek yok. Doktorun sana risk yok dediyse mastta yap eşinle de yap
Sevgi1985 Onu yapana kadar eşin yanındaysa onla yap canım riskin yoksa varsa ikiside olmaz utanılacak bir durummu bilmiyorum ama dinen çok günah onu biliyorum 🥰
Cancan2 Sevgi1985 canım dinen günah değil ki kişinin kendini rahatlatması gerekli günah olan bazı durumlar var evet ama bu günah değil sağlık açısından da çok iyi biz eşim ilişkiden korktuğu için öyle yaptık 9 ay.
ElifKarata 🤣🤣🤣😅 mast nasıl yapılıo Adam 1 sene bana yanaşmasa canıma minnet ben dört köşe olurum ne mastı 🤣🤣🤣
Sevgi1985 Cancan2 maalesef günah canım istimna demektir büyük günahlardan ayrıca haramdır peygamber efendimiz hadislerde de demiş evlenmeye gücü yetmeyen oruç tutsun istimna yapmadın diye