Turkan1234 Kızlar ilk gebeliğim son 60 gün kaldı. Bebek arabası dışında hiçbişey almadık. Nerden başlayacağımı bilmiyorum ve giderek panik oluyorum yetiştiremiycem diye. Sizde durumlat ne
Bsrakrk Turkan1234 bizim de son 60 kaldi, arabasini yatagini banyo esyalarini vs ilk baslarda aldik. Sonra yavas yavas kiyafetler muslinler anne-bebek cantasi gibi seyler aldim. Artik bu haftalarda da canta hazirligina baslicam
2309 Turkan1234 biran önce tamamlayin bence çünkü aldıkça su eksik bu eksik diosunuz. Ben 10. Haftada başladım son 12 gün kaldı geçen haftaya kadar eksik hep çıktı
etkafa Turkan1234 bizde son 60 hastane çantası falan hiç bişey hazır değil daha yıkamadım hiç bişey 🙄
Turkan1234 kucukbebek hep çok erkenmiş gibi geldi. Bide ilk zamanlarda vakit geçmiyordu son zamanlar çok hızlı geçmeye başladı afalladım bende.
Turkan1234 Bsrakrk benimle aynı günlerde olanlar hazırlığını bitirmeye yakın olunca daha da panikliyorum 😂
kucukbebek Turkan1234 Biraz hizli bir sekilde alir yikarsin artik canim Bizde 30 haftaligiz, bebek arabasi, yatak vs cogu sey buyuk ablasindan var zaten