denizozulkerr Merhab 38. Haftalarda olanlar var mı? Bebişlerin kilosu kaç? Doğum şekliniz belli mi? Sohbet postu olsun🥰
DDemett denizozulkerr bugün 38 hafta olduk Yarın kontrolümüz var benim kasılmalarım oluyor bıranonce doğum başlasın artık ıstıyorum havalar sıcak çok ızmırde zor geçiyor suanda 🎀
esrakkahraman denizozulkerr yarın 38 oluyoruz 3200 kg hanım efendi 🐣 çatı muayenesi olduk normal doğum olur dedi baş aşağı inmiş bebiş ama kanala girmemiş nstde sancı da çıkmadı bekliyoruz 😂
Ebrusengl denizozulkerr 37+5iz Cuma günü 38 olcaz kısmetse. En son 36+3te bakmıştı doktor 3460 gr’dı kilosu. Şimdi 3750 olmuştur muhtemelen. Cuma kontrolümüz var sezaryene alabilir. Hazırlıklı gel dedi çünkü😊
Ebrufisek denizozulkerr merhaba bende 37 hafta bugün kontrolüm vardı suyumun azaldığını bir hafta daha götürür bizi dedi haftaya çatı dedi
Gamzearat denizozulkerr denizozulkerr 38+5 olduk bebişin kilosu 2775 malesef son zamanlarda kilo almadı 😒 cuma günü 39 olacaz bakalım kilo almış mı ?
Nursena0378 Gamzearat bende ayni durumdayım normal giden kilosu 37 den sonra yavaş almaya başladı ama doktor sıkıntı görmüyorsa korkmayın genetik oluyor biliyorsunuz ki
Seneeeemmmmmmmmmm 38 e giricem 3000 yani ne yapsak biraz bebeğe yarar tüm kiloyu kendimde topladım şaka gibi 17 kilo aldım nasıl verilir bu kilolar🥹
cocuklarimcanim denizozulkerr ilk iki çocuğum sezeryan oldufu için bu da mecburi sezeryan olacak yarın 38+3 kavuşuyoruz insallah
Ipek_2017 36+5 iz haftaya cuma yani 38+0 da sezeryan olacağım. Şuan kilosu 2750 . Son 9 gün felan bakalım kg alır inşallah biraz daha
Hilalttk16 denizozulkerr an itibariyle 38+0 daym 34. Haftadan beri kasılmalarm oluyor ama bebek doğum pozisyonunda ama kanalda değil cuma günü kontrolüm var ve iri bebek 😬 nasıl olacak bilmiyorum 🥺
Cansuu00 denizozulkerr 38+1 olduk kilosu 3314gr. Doğum 38+5de sezaryen olacak isteğe bağlı. Normal doğumu beklesem zor olurmuş . Çünkü Ne ağrı ne sancı nede kasılma ki