Kadriye28 Çok şükür kozlar dün gittim kesemizi gördük çok çabuk gelişiyor yavrum ben 3 haftalık beklerken 4’5 olduk 😅🐣
gulseren_4664 Kadriye28 meraba hayırlı olsun 🙏🏻😍sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz tüm hamileler ve evlat isteyen herkese nasip etsin Allahım 🙏🏻
Hulyaerol Hoş geldin 😊son adet tarihi ne acaba 😊merak ettim de demek 4. Haftada da kese görünüyor bende kese görmeyi bekliyorum cuma kontrolum War darısı başıma 😊🌸
Kadriye28 Hulyaerol benim 2 mayıs ama ben çatlatma iğnesi oldum benim biraz hızlı gelişiyor maşallah 😅
mervemurat16 sağlıkla gelsin inşallah benim henüz kesem gözükmedi şuan 5 haftalığız.Sizdede ara sıra bebek ile ilgili olumsuz düşünceler aklınıza geliyor mu yoksa bir tek bendemi böyle😔
Kadriye28 mervemurat16 benimde öyle ben ilk düşük yaptım ama hep olumsuz düşünmekten iyi şeyler düşün olabilir doktorun ne diyor peki bu duruma ?
Busradc-1928 mervemurat16 bende 5. Haftadayım korkularım var ama korkularımın üstüne gitmemeye çalışıyorum , kalp atışını heyecanla duymak istiyorum doktor kontrolüm 5+5 de olacak kalp atışını duyabilir miyim bilmiyorum
Nazooo- Merhaba kızlar bende yeni öğrendim gebeliğimii. Çok şükür hepimize hayırlı olsun.. Beta hcg niz kaç çıktı. Cuma günü gideceğim bende doktora
Hulyaerol Nazooo- mrb canım benim en son pazartesi günü kan alındı beta için 747.6 çıktı Dr um cuma günü gel demişti bugün gittim çok şükür keseyide bebegide gördük 🌸😊darısı başınıza inşallah 🤲
Nazooo- Oy maşallah hayırlı olsun. Benim de 900 çıktı tüp bebek benim bebişimmmm 🙏 İnşallah görürüz bizde