bastet Helloo, Biz 20+3 olduk yarın detaylımız var ve hala cinsiyeti bilmiyoruzzz🥲 Var mı bizim gibi detaylıyı bekleyenler beraber bekleyelimm, ya da yarın cinsiyet öğrenecekler varsa bu postun altında buluşalım🥹🙏
Sevgi56 bastet yurt dışında olduğum için bende detaylıda öğrenmiştim, geç öğrenmek daha iyi yanılma payı çok düşük olur. Detaylıya girdim sağlıklı olsun dedim yeterki, en son cinsiyetini sordum okadarki önemsizdi benim için, sağlıkla kucağına al 🥰
Yasomia bastet 18+3um bende detayliyi bekliyorum. Bebegim gostermiyor bir turlu insallah detaylida belli olur😅
bastet Esr36 Yok maalesef gidemedim en son ikili test için 11. Haftada gitmiştim o zaman da tahmin falan olmadı🥲
bastet Sevgi56 Aa nerde yaşıyorsunuz ben de yurtdışındayım o yüzden detaylıya kaldı çok merak ediyorum tabii önceliğimiz sağlık ama insan çok merak ediyor yine de🥹 Amin inşallah teşekkür ederim siz de doğum yapmadıysanız sağlıkla kucağınıza alın🙏
bastet Mira343434 Yaa Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 Ben de bugün öğrencem kısmetse
Mira343434 bastet teşekkür ederim amin inşallah rabbim hepimiz sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
melekmommm bastet oo hadi maşallah artık benim gibi aşkım Oğluşum yakışıklı paşam diye evde bağıra bağıra gezersin 🤣
bastet melekmommm hahahaha önce bi sindireyimmm çünkü %80 kız demişlerdi 20. Haftaya kadar kız sanıyoduk ismi hazırdı hahshahah alışmam gerekcekk
nikoland Bende detaylıya kadar öğrenemedim kızlarda böyle olabiliyor oğlum 12.haftada göstermişti 😄🤷🏻♀️
bastet Esr36 son adete göre 20+4 ultrasına göre 20+1 di dün gittiğimde. detaylıda öğrendim erkek olduğunu