Suna2820 crazymommy doktorum her kontrolde yeme diyor zaten 😃 107 kiloyla hamile kaldım ne yazıkki 😕bu yüzden kilo vermek bana da iyi geldi ikiz gebelik ve bebeklerin sağlığı gayet yerinde günde 1 kase yoğurt yiyebilirsen vitaminleri bile içme dedi doktorum 😇işinde çok titiz güvenim sonsuz kilo sevmiyor ama asla tavrı bizi incitmiyor ☺
crazymommy Suna2820 Süper yapmışsın kuzum hele ikizlerle harika bir başarı sağlıkla gelsin minik kuzular 🥰🥰❤️
Mom_83 Bende 14. Haftadayim alt karnım baya çıktı normalde zayıf sayılırım yani uzaktan bakinca belli oluyor bende diyordum galiba benim iç karnım yok 😅
Hdemir1618 crazymommy 21 haftam bitecek hala almadım😂 çünkğ iştahsızım meyveyle besleniyorum daha yeni yeni yumurta yemeye başladım
Myasminn Nazli05 Tahmini 22 Aralık dedi doktorum ama daha erken alırlar sanırım, ilk doğumum sezaryen bu da öyle olacak.
Nazli05 Myasminn benimde o tarih görünüyor ilki normaldi ama sanırım bende sezeryan yapicam miğde bulantım öyle yogunki zaten mahboldum günde dört ilaç içiyorum.banamisin demiyor
Myasminn Nazli05 Çok geçmiş olsun canım. Ben ilk hamileliğimde de bunda da hiç mide bulantısı yaşamadım. Bu hamileliğimde diğerinden farklı olarak kanama, mide yanması ve kasık krampları yaşıyorum. İlk hamileliğimde prenses gibiymişim haberim yokmuş.😂