Meryem345 Ya ben sol tarafımda ufak çok az hissedilecek şekilde hareket hissediyorum ama sürekli değil tabi bu şekilde hisseden var mı cinsiyet olarak ne olabilir sizce 🙈
Mochi Meryem345 damar yada bağırsak hareketidir benim de ozamanlrda çok oluyordu ama bağırsak yada damar seğirmesi olduğunu fark ediyordum ilk hareketlerini 13.haftanın içinde hissetmeye başladım şimdi 15+6 yız daha iyi hissediyorum o hareketleri ama sert hareket yaptığında hissediliyor ancak yani sürekli değil. her hareketini hissetmek 20 lerde ancak başlıyor
eylulmihrasmom Meryem345 bebekler 7-8 haftadan itibaren anne karnında hareket eder ama sizin hissettiğiniz bebek değil bağırsak ya da damardır çok küçük henüz hissetmeniz mümkün değil :) 15-16dan sonra en erken hissedersiniz
filialunae Meryem345 Benim ikiz 18+0ız bugün benim bile henüz daha bağırsak hareketi şeklinde hissediliyor. Ya da böyle ani bir sızı gibi oluyor içeride bazen de göbeğimin bir tarafı tepe gibi biraz daha yüksek oluyor. Ama tok tok vurmalar sanırım 20 haftadan sonra başlıyor. Şimdilik sanki minik minik kramp gibi hissediliyor ama ben kas çalışıyordum iç karınla da alakalı olabilir. İlk zamanlarda rahimi orta pozisyonda tutan bağlar da gerildiği için sağda solda onları da hissediyormuşuz.
YuvarlanamayanPaanda Meryem345 ediyor tabi benım kızım 7 haftaluk usg de harektleeini izledik ama mercimek tanesi kadar bebeyi 7 katman altından hissetmek imkansoz
ttugba92 canim ilk 3 ay bebegi hissetmek imkansiz. ne kadarciklar ne kadar gucleri var da keseyi, yag tabakasini ve kas tabakasini asacak kadar guclu olsun. gazdir ya da damar segirmesidir