hilall_s Busradc-1928 esenyurt reyapa gidiyorum muayenesi 450 tl doğum da 8 bin ve hastaneyi çok beğeniyorum. Doktorumda gönül hanım çok naif bir hanım
Happymomme Busradc-1928 medilife Ayşe hanıma gidiyorum şimdilik çok memnunum, Selda hanıma gitmek istiyordum ama asla randevu bulunmuyor
Nonim Busradc-1928 bende reyapa gidiyorum 35. Haftadayım gönül hanıma tkipliyim ama değiştirmeyi düşünürüm hastane güzel odaları vs baktım çok kalabalıkta değil ama gönül hanım ketum ağzından zorla laf alıyorum belki bende neredia hanımı denerim
Anonim3447 Busradc-1928 Medicana Beylikdüzünde Soner bey var ben çok beğendim çok ilgili ve anlayışlı Beylikdüzü devlet hastanesinde de Mehmet Satıcı dan memnunum
Nesedmrer Özelse Beylikdüzü Marmarapark in arkasında medihaus var oradaki doktorlar çok ilgililer ben bir ay önce muayene için 320 ödemiştim şuan ne kadar bilmiyorum ama çok memnun kalmıştım
Anonim3447 Nesedmrer medihaus dan hiç memnun kalmadım ben malesef özellikle gece acilde olan kadın doğum doktoru
Busradc-1928 hilall_s Reyap da Bahar Hanım ile Gönül Hanım’ı ma bakmıştım , hastane olarak bende çok beğeniyorum orayı doğrusu.
hilall_s Busradc-1928 bende fiyatları duyunca açıkcası Reyapı tercih ettim gayet güzel hastane sonra doktor tercih ettim hoşuma gitmeseydi başka doktorla değiştirecektim ama şuan için gayet memnunum ☺️ 2 tanıdığım Reyapta doğum yaptılar çok memnun kaldılar
babyasyanil Bende reyap nereida hanıma gidiyorum canım doktorum cok tatlı ne zaman yazsam cevap verir
Busradc-1928 babyasyanil doktorun samimi olması çok önemli benim için bütün hamilelik sürecini onunla geçirmek istiyorum çünkü ve herşeyi ben sormadan anlatmalı ketum doktorlar da çok nereida Hanım sizce nasıl biraz bahseder misiniz ☺️
Devaamine Medihause gidiyorum yılardır çok memnunum şuan 15 haftalık hamileyim kamer Tezer hocaya gidiyorum çok memnunum şuan 300 TL muane ücreti sezeryanda 7300 dendi