Bugün embriyolog ile konuştum bana transfer edilen 4BC kalitesindeymiş. bende sordum o başta ki 4 sayısı
a b ler gibi sayılarda harfler gibi kaliteyı mi belirler dedim, o gününü belirler dedi ama bana transfer edilen 5.gündü onlar 5.güne 4 diyorlarmış 6.güne 5 her merkez farklı değerlendirebilir dedi biliyorsunuz ben bahçeci fulya da tedavi oldum.. kalitesini sorduğumda ise A-B kaliteler bizim için iyi kalite embriyolar dedi sizin de embriyonuz kaliteli kategorisinde dedi Orta kalite diye adlandırdığımız 4CC dedi.bilmem ne işte örnekler verdi başka başka. Benim bir tane de 4CC var oradan örnek verdi aslında. ama hiç mantığıma yatmıyor. Bana göre AA AB BA BB ler daha kaliteli geliyor. Üstüne basa basa sordum sizin embriyonuz gayet güzeldi dedi ama ikna olamıyorum maalesef. 4 rakamı zaten kafamı aayr kurcalıyor 5.güne 5 de işte o zaman niye 4 diye geriden geliyorlar anlamıyorum. Canım sıkkın olacak olduktan sonra kalitede önemli değil biliyorum ama yinede canım sıkkın yine olmayacakmış hissine kapıldım.