zuleyhaacarr_1 Kızlar benim gebeligim yaklasık iki hafta önden gidiyor kilosu biraz fazla doktora sorduğumda alakası yok dedi ama ozaman neden ki yediğimiz içtigimiz seyler bebege kilo aldırmıyormu yani anlamadım bişey?
Kayaozge zuleyhaacarr_1 Doktorun neden öyle bir şey demiş anlamadım yani kefir kaşar peyniri kuruyemiş tarzı ürünleri çok tüketiyorsanız bebeğinizin kilosu ondan fazladır. Benim bebeğimde 2 hafta öndeydi doktoruma sorduğum da yediklerimden olabildiğini söyledi
Mlkengn zuleyhaacarr_1 benimde 10 gün kadar önden gidiyor çok avokado yedim yaradı galiba diye espri yaptım, doktorum bana da öyle şeylere inanmadığını söyledi 😂😂 bana da açıkçası biraz tuhaf geliyor ama bilemedim
cokkasmabeabi zuleyhaacarr_1 neleeer neler yedim 38+6 2830 doğdu benim kızım. O yüzden doktorunuz gibi ben de inanmıyorum 😂
zuleyhaacarr_1 Kayaozge bende anlam veremedim yani bebek kilo almayacaksa biz niye yiyoruz bu kadar dedim hatta😁
Minisanne12 zuleyhaacarr_1 sanmıyorum ben resmen hep hamburger pizza yedim 9 ay bebek 3100 gr o doğdu. Boy kilo biraz genetik oluyor sanırım
Gumus25 zuleyhaacarr_1 bebeğin ortalama kaç kilo olacağı döllenme anında neredeyse belli oluyormuş. Genetik yani. Yediklerimiz de bir miktar etkiler ama belki yüzde 10 yüzde 20 dır. Oyle okumuştum bende
Gezgin1Anne Annelerimiz eskiler yediklerine mi çok dikkat ederdi onlarda 4 kilo bebek doğururdu. Yarı aç yarı tok köy yeri. Ben de kesinlikle yemek işine inanmıyorum anne babanın genel durumuyla alakalı diye düşünüyorum boy ve kilo ortalaması ile