yanlisanlamaama Gamzenrr etsin ne olacak öyle düşünmeyin onların işi o 😀 günde kaç tane hamile muayene ediyordur utanılacak bir durum yok benim doktorum da erkek artık çekinme falan kalmıyor bu süre sonra
Gamzenrr yanlisanlamaama normal ultrasona alıştım artık örtü örtüyorum ama açılma var mı yok mu diye elle muayane ediyorlar yaaa ondan çekiniyorum 😅😅
yanlisanlamaama Gamzenrr doğum zamanı sürekli bakacaklar açılmaya keşke bir kereyle kalsa gelip gidip açılmayı kontrol edecekler ay çok zor bende darlandım şuan 😂
Ayselkayaa Gamzenrr Hayırlısı inşallah yalancı sancı bendede 36 37 da başlamıştı 38+4 olduk daha tık yok 🤦🏼♀️
Gamzenrr Ayselkayaa 36+4 bugün kontrolüm vardı bebek hala doğum pozisyonunda nst de sancı çıkmadı ama bebeğin suyu azalmış perşembe tekrar kontrole çağırdı doktorum eğer bebeğin suyu 67’ye düşerse suni sancıyla doğumu başlatacağını söyledi
Hulya-nur1 Gamzenrr canım oturduğun yerde oturamıyorsun sık sık giriyor böyle ara vermeden dinlendirmiyor seni
Gamzenrr Hulya-nur1 normal açılma olabilmesi için neler yapılabilir yoksa suni sancıyla doğumunu başlatacak doktor
-EdaOzdenn- Gamzenrr hurma yemeği dene açılmaya yardımcı oluyor doğumu kolaylaştırıyormuş internette araştır istersen yemeden önce
Gamzenrr Hulya-nur1 evet işte suni sancı da almak istemiyorum ama mecbur kalınca yapacak birşey yok bide doktor sadece ultrasondan baktığında rahim ağzı kapalı diyor açılma olup olmadığı anlaşılıyor mu ultrason da
Hulya-nur1 Gamzenrr istemiyorsan vermezler bebek zor da kalmadıkça görüşüyor galiba ama vajinal ultrasonda yapılır kaç aylıksın
Hulya-nur1 Gamzenrr ben pilates topunun üstünde zıplamıştım 38 haftalık olunca 2 gün zıpladım sonra doğurdum ☺️
Gamzenrr Hulya-nur1 37+0 haftalık olduk doktorum açılman olmazsa suni sancıyla doğumu başlatırız dedi korkuyorum yaaa