unlusura Sevgili anneler bugün görüş günümde doktor ultrason da bile zor gördü aşağıya inmiş dedi ama açılmam yok sizce doğum ne zamana olur 🙈
yanlisanlamaama unlusura benim 32den beri doğum pozisyonunda. Geçen hafta daha da inmişti doktorum artık her an gelebilir ama zamanını da bekleyebilir dedi yarın sezeryan günü alcaz inşallah bekler 😀
Edaaa1 unlusura Benimde 34.haftada çok aşağıda demişti 36 olucaz bir şey olmadı daha. Ben de çok korkmuştum hala korkuyorum haftası küçük doğacak diye
unlusura yanlisanlamaama oo sizin çok erken inmiş benim 37+4 hafta 😬 hayırlısı ya inşallah sağlıklı şekilde doğru zamanda gelirler minnoşlar 🥰💙🧿🤲🏻
unlusura yanlisanlamaama yanlisanlamaama amin inşallah cümlemizin ☺️🤲🏻 evet geldi aslında ama bende bir heyecan bir korku görmeniz lazım her nst ye gidişimde bile heyecandan tansiyonum çıkıyor 🙈
yanlisanlamaama unlusura ay sakin olun kendi kendinize doğum başlatacaksınız 😂 bende 37 oluyorum yarın hem karnımda dursun istiyorum hem gelsin istiyorum değişik duygular içindeyim😂