Cansu333 Arkadaşlar Mor lahana cinsiyet testi yaptım eglence amacına denemek istedim Pembeye yakın mor oldu deneyenler yazabilirmi! Cinsiyet ne oluyor?
H1z2a3 myangelson mor lahanayı kaynatıyorlar suyuna idarar damlatıyorlar cinsiyete göre renk değişiyor ((güyaa)) 😅
Gevrekboyozz myangelson ha bu gözlerim daha neler görecek dedikçe her gün yeni bilgilerle aydınlanıyorum akskakkska
Pembesarelle2 myangelson Umarım değildir ama cinsiyete başka ne kullanılır bilemedim şaşırdılar artık beklemek çok mu zor cinsiyet haftasını 🥲
Cansu333 Yorum yapanlarin aralarindan sadece birtanesi yorumuma yorum yapmış arkadaşlar ben siz linç edin diye etiket acmıyorum!! Sizler Herbi b*ku bilen bilmeyenler ayağına yatanlardansiniz Youtube’yi acabilir izleyebilirsiniz videolar, linc etmeden öncee!!
Bendenizanne Cansu333 eğlence amaçlı yapacak başka birşeyler bulun sizde, bizde şaşırıp ne tepki vereceğimizi bilemiyoruz çünkü.
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Allah’ın nimetine idrarda koymazsınız beee!!! Çarpılır kalırsınız hiç mi korkmuyorsunuz. Biliyoruz insan merak eder ama biraz sabretseniz ne olur? 9 ay taşıyıp sabrediyorsunuz kucağınıza almaya ama birkaç hafta bekleyemiyorsunuz cinsiyet için. Allah adamı öyle bir muhtaç eder ki o mor lahananın çürük yaprağını bile bulamazsınız ayıp günah gerçekten sizi kınıyorum..!!