Sareee39 Susamuruuu aslında 14 pro max olarak anlaşmıştık 12. Haftamda aldı yani doğurmadan ama kendine de aldı bende bu doğum hediyesi olmaz kendine de aldın ya sen de doğur yada bana araba al dedim tamam arabada anlaşalım o zaman dedi zaten ne zamandır istiyordum hem çocuk doğunca daha da lazım olacak o yüzden nasip olursa siparişini vereceğiz doğumdan önce pratik olması için 😍 rabbim dileyen herkese imkan nasip etsin gönlünde yatanlar olsun inşallah 🤲🥹🥰
Deniztrn Susamuruuu 32 haftalık olduk yani yaklaşık 8 aydır elime süpürge paspas bez almadım.. haftanın çoğu günü dışarda yiyoruz.. kızım 2 yaşında onunla en az benim kadar ilgileniyo.. sağolsun her alanda çok ilgili alakalı bunlara rağmen atarımı giderimi havada kapıp sevgisiyle sakinleştiriyo 😅 boğayım ben atarım uzun sürer 😅 bide üstüne hediye istersem çok yüzsüz hissederim kendimi jdhdjsj
NewMom__ Susamuruuu Şu doğum hediyesi olayını konuşmak bile yersiz geliyor bana. Eşim doğum sonrası hediye alırsa teşekkür ederim düşünmüş almış derim ama almadıysa da neden almadın demem. Zaten daha çocuk doğmadan masrafı oluyor eşyası,beşiği, dolabı. Belki düşüncem size ters gelir bilmiyorum sizi kırmak için de söylemiyorum yanlış anlamayın beni lütfen ama demek ki bir şeye ihtiyacınız yok çok şükür ki hiç olmasın ihtiyacınız olsa onu söylerdiniz diye düşünüyorum şu an sadece bir şey aldırmak için fikir alıyorsunuz başkalarından. Eşinize hayatım içinden ne geçiyorsa onu al hiç bir şey de almasan olur bir şeye ihtiyacım yok düşünüp sorman yeter demeniz de çok ince bir davranış olacaktır. Belki tepki gösterenler olacaktır bana ama yorumlara bakıyorum telefon aldı eşim demek yerine markasına kadar yazmak ne biliyim bana biraz komik geldi.
dexter NewMom__ ya o kadar mükemmelsin ki her harfine katılıyorum. benim eşim maaş yatınca eve bile gelmeyi beklemez bana yollar hepsini ben idare ediyorum her şeyi. bir şey alırken sorarım hep sorma sen gereksiz şey almazsın der. şimdi gidip maaşının hepsiyle kendime bir şey alsam gıkı çıkmaz ama neden alayım? he imkan vardır o zorlamaz seni bir şey istersin de yine de istemek çok zevkli değil gibi. bi sürü şey aldık hala kargolar geliyo, adak kurbanı var, özelde doğum var üstüne bir de hediye bana acımasızlık geliyo. bi de bu bebek bi tek benim değil ki ben de ona hediye almalıyım bu durumda. aileler zaten altın takıyo oldu bitti ya 😂
Kukulikukuli12 Susamuruuu ilk dogumum da 1 tam altın almıştı yatırıma koyduk. Çiçek lambayı heyecanla unutmuş kızım da kızım diye dolaşıyordu 🤣 Dogumum da 1 demet çiçek 2 tam altın istedim bakalım hayırlısı 😄🤣 Yine yatırıma koyarım tabii maksat istenip alınması 🤭
babyasyanil Valla özel bir isteğim olmadı. Telefonum bozuktu sağolsun telefon aldı, doğum hediyesi ne alayım dedi telefon aldın daha ne alacan dedim oldu bitti kapandı. Doğurdum diye illa para saçmasına gerek yok bence. Zaten çok masraflı bir süreç hastanesi doğumu eşyası… o hediyeyi hakediyo canım kocam😅
Havvaca Yorumlardan anladığım kadarıyla tek fakir ben ve kocam sjjsjsjsjs. Şaka bir yana zaten tek maaşlı kirada olan insanız. Çok şükür eşimin maaşı bir tık iyi ama sonuçta doğum var bir dünya masraf bebek alışverişi için dünya para harcadık. Düğünden sonra ikimizin birikimi altınlar falan birleştirip araba almıştık üstüne kredi çekip onun taksiti var. 1 sene daha onu ödeyecegiz her ay 5 bine yakın onun ödemesi var. Hediye falan aklımın ucundan geçmedi. Eşim sağolsun Çok güzel bir eş. Kırmadan dökmeden seviyor. Her an yanımda. Hamileliğim sayesinde el bebek gül bebek geçiyor. Ailem şehir dışında özledim dememe kalmadan en ufak bir boşlukta hemen yanına getiriyor ailemin. Aileme karşı çok güzel bir evlat oldu. 1 dediğim 2 olmadı. Bebeğim için heyecanlı ve hevesli sürekli karnımı sevip bebeğimizle uzun sohbetler edip hayaller kuruyor. Bunlar bile çok kıymetli. Hediye gelip geçer bunlar baki 💞 eşim doğum hediyesi almadi diye dertlenen çok insan var çevremde. Bana çok garip geliyor. O da baba oluyor bende ona alayım o zaman hediye. 😂 İkimiz de bir şey almaya kalksak batariz zaten 😂
kalbiminpariltisi Konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum 😂 yorumlarda gördüm harfli kolye alan olmuş, ben de günlük takacağım bebeğin baş harfi olan zarif bir altın kolye almak istiyorum dizdekilerin fotoğrafını atar mısınız fikir olsun? Desenli harf değil de böyle sadece harf olan kolyeler var ama bulamadım kuyumcularda
NewMom__ dexter aynnıı fikirdeyim. Hayır içinden kopar bir tanecik gül bile getirse yeter ben öyle iphonee14 max mux aramıyorum😂 tam tersi alırsa kızarım masraf etti diye. Hayır bir de Kocama diycem bunu al oda alcak bu hediye olmuyor ki sen istemiş oluyorsun kocan da almış oluyor. Hiç haberin yokken gelen bir çiçek çiçeğe bile gerek yok bir anda küçücük bir pasta, çikolata bile mutlu ediyor insanı.
Denizzz1616 5 taş ve bilezik almış doğumda da çiçek yaptıracakmış tabii bunu görümcem ağzından kaçırdı yoksa kendisi asla renk vermiyo 😂 bizimki beklenen bebek diğer kardeşlerinin çocukları var benimkinin ilk olduğu için çok heyecanlı hepsi
pandasever Susamuruuu sabah sabah güldürdün beni gerçekler niye zorunuza gidiyor. Burda post açıp aklınızca şov yapıyorsun. Gösteriş için kocanız ne alacak bana da fikir olsun. Senin aklın yokmu neye ihtiyacın olduğunu bilmiyor musun. Saygı çerçevesinde yorum yapıyorum eleştiri kabul etmiyorsanız post açmayın LÜTFEENNN. Ayrıca çok şükür görgü ve kendini bilen bir insan olduğum için kocammm bana bunu aldı alacak diye saçma sapan şeylerle birşey ispatlma çabasına girmiyorum.
pandasever Susamuruuu sen kimsin de seni hasetleyecek insanlar. Küçük beyninizle kendinizi bu kadar önemsemeyin lütfen. Eleştiriye açık olun neye ihtiyacınız olduğunuz bilmiyormusunuzda şov yapmak için burda soru soruyorsunuz.
Mujde1991 Arkadaslar girmeyin ozaman pasta !! Basliği gordugun an mesela merakindan girme acaba kocasi ne almiş diee ! Hem girip hemm kendini gostermek içinnn yorum yazmaaa . Anladık sen ve senin gibiler mukemmel essiniz . Ama bişey isteyenede karişmayin be demekki kocalarin durumu var ki istiyoruz bişeyler durumu yoksa tabiki zorla aldircak halimiz yok . Kisacasi memnun degilsenz postan girmeyin kardesimm muhabete karişmayinnn birakin herkes istediğini mzgurce yazsinnn konussunn.
Susamuruuu Mujde1991 Ay ağzın bal yesin ne güzel dedin! İşte o kadar !! Sanki ilk ve tek ben yazdm bu başlığı nasıl gördüysem öle yazıyorm. Eleştirenlerin sayfalarına giriyorm birde bakıyormki kocalarıyla sorunları olan herşşye maydonoz tipler .. dediğinz gbi girmeyin es geçinn. Teşekkür ederm duyarlı cümlelerin içn💐💐
NewMom__ Mujde1991 Yorumunuza çok güldüm. Herkes istediğini yazsın özgürce diyip diğer özgürce istediklerini yazanlara atarlanmışsın😂 kendi adıma söyleyeyim posta girme sebebim kimsenin kocasının ne aldığına bakmak değildi hemcinslerimin neden bunu bu kadar büyüttüklerini anlamlandırmaya çalışıyorum sadece. Hanımefendi kendiyle aynı fikirde olmayan herkese sizin kocanız almamış hasetlenmişsiniz yazmış hayattaki tek başarısı sanırım kocasına bir şeyler aldırmak. keşke kocalarınızı aldığı hediyelerle değil de gebelik zamanlarında size ettiği yardımlarla övseniz. Ayrıca kimse eşine niye zorla bir şey aldırıyorsun yazmamış herkes fikrini belirtmiş. ÖZGÜRCE👌🏻
serensuat Susamuruuu 3 tane altın bilezik istedim, bide araba istedim ama borcum bitsin alcam söz dedi, 2. çocuk olursa araba alacağına zaten söz vermişti, ben o yüzden bilezik istedim, şöyle kırmızı fiyonklarla getir dedim, lohusa bileziği😂
Bebiskosuu Susamuruuu valla gayet mutluyum yok ben cahilliğe saçmalığa tahammül edemiyorum 😂 bilinçsiz insanlar başkalarını ve bebeklerini riske atacak şekilde şeker yüklemesini kötülerse evet tartışırım bunda beis görmüyorum. Cahil insan sevmiyorum yoksa gayet normal konuşuyoruz herkesle
Sevgicik0149 Canım hamişler ikiye bölünmüş hediye konusunda kocanızın durumu varsa tabiki doğum hediyesi istemek hakkınız 9 ay boyunca neler çekiyoruz biz dünyaya bir canlı getirmek için bu can onların da canı bi zahmet düşünüp te hamile bir kadını ya da lohusa anneyi mutlu etmenin yolunu bulsunlar hem ne demişler mutlu anne mutlu bebek demek kadınlarımız zaten kendi bütçelerini bilip de hareket ederler kocalarını zora sokacakları bi durum olacağını sanmıyorum herkese kolay doğumlar diliyorum❤️
anneoluyoruuumm16 Susamuruuu kendi doğum günümde 30 gram bilezik aldı. Doğumda da en az 30 gram bekliyorum ama doğum daha Aralık’ta 😃
PrensinAnnesi61 Susamuruuu hiçbişey istemiyorum yanımda olsun yeter zaten aklına gelip de bişey almaz o yüzden sorun etmiyorum