Bende 36. Haftama girdim,daha dun esime dedim ki sakin aklindan birsey almayi gecirme.
Meger o da iphone bakiyormus.
Baya pahalı ve bizim kotu degiliz ama oyle cok cok iyi bir durumumuz yok ama iste heves ediyorum diye dusunmus. Kiyamam ya..
Normalde hediye mesela altin aliyo ama tassiz aliyodu hep,kiziyodum deger kazanacak dusuncesiyle hediye alma bana diye ,tasli almiyor ki deger kaybetmesin ne anladik hediyeden hediye mi birikim mi o 😁😁
Neyse iste dun dedim askim hic bisey istemiyorum , ben isten ayrildim tum yük onda , e dogum zaten dunyanin parasi tutacak , strese girsin istemiyorum.
Her sabah evden çıkarken gelir oper oper elimi kolumu , aksama kadar on kere arar , aksam gelir yemek yapmamışsam yemegi yapar,yaptiysam sofrayi toplar bulaşıkları yerlestirir, camasirlari makinaya atar kurutur katlamayi bile yapar. Anneme babama saygisi sevgisi durusu beni hic utandirmadi ,hic strese sokmadi aksine benden cok sevildi ailede.
Simdi herkes az kaldi bebek geldi gelecek diyor mesela oyle demeyin vaktinde gelsin agizdan cikan duadir diye endiseleniyor , kalbini sevdigim. 3senelik evliyiz ama ilk gunku gibi degil ilk gunkunden fazla ilgili , saygimizi hic kaybetmedik arttirarak devam ettik hep. Sevgimiz de artti boyle olunca. Maddiyata hic onem vermem. Biriktirirm , mesela esimin haberi yok ama ona ufak bir hediye alacagim dogumumda , cunku bana yaptigi bu iyilik bu guzel iliski icin asil ben ona borcluyum.
Rabbim herkese iyi es nasip etsin,iyi olmayanlar da iyi olsun kalplerini guzellestirsin🌿
Niye anlattim kiz bunlari ben , bi an gaza geldim aska geldim anaaa asfhkajdaj neyse
Yani bana birsey almayacak , ben alicam 🥲💕💕🌹