FDM220 Nazlicand ya evet benimde öyle mide yanması gibi ya şimdi sade soda içtim ama oda midemi bulandırdı 🤭
FDM220 Bumiay benim oğlumda öyle olmuştu göğsüm sızısı dokunamıyodum.. 10 gün sonra kalp atışı için gidicem bende
Dilara624 Bende şuan tam 7+0 dayım 6+4 de kanamam oldu kontrolle gittik bebeğimizin kalbi atıyordu çok şükür progestan kullanıyorum günde 2 tane cuma tekrar kontrolümüz var kanama hafif devam ediyor dualarınızı eksik etmeyin güzel Anneler ♥️🤲🏼
IKRAM_01 Dilara624 inşallah faydası olur canım Rabbim esirgesin sağlıkla gelsin bebişin inşallah ❤️🤲🏻
FDM220 Dilara624 benim kızımda da öyle olmuştu.. Dinlenin kendinizi yormayın geçicek inşallah endişe etmeyin
Poofy Dilara624 ben de 7+2 deyim . Kan uyuşmazlığımız da vardı . Lütfen bu konuyu da ihmal etmeyin . Benim kanamam olunca 28. Haftada yapmaları gereken enjeksiyonu 7. Haftada yaptılar . 4 cm kanama odağım var onun dağılmasını bekliyoruz . Şifamızı bulalım biran önce 🌸
IKRAM_01 FDM220 ilk başlarda hiç faydası yok gibi….daha sonra gün içinde kesiyordu bulantıyı bugün de çok çok azdı faydası başlıyor yavaştan ❤️🤲🏻 inşallah canım kalp atışı var sırada sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Cemre55 Cansel76 maşallah canım çok şanslısınız 😊 ben iki gebelikte de kalp atışı alamadım. 7+0 ve lekelenmem oluyor. Kese bozuk dedi. Umarım bidahaki sağlıklı olur
Cansel76 Cemre55 bwnimde 3bebeğim kalbi atmıyordu kürtajla sonlandı ve ben çok sıkıntı çektim erkwn doğum yaptım bebeğim iki ay yaşadı öldü 10yıldır evliyim ben
Edaayk94 Cemre55 lekelenmeniz ne sıklıkta oluyor bende de lekelenme 1 haftadir var ve adet sancısı da arada oluyor.
IKRAM_01 FDM220 Anladım canım. Emziriyorsan o zaman içilmiyor diye biliyorum. Zaten bu hap insanı sersem ediyor resmen bünye alışana kadar ama iyide geliyor inkar edemem.çocuğunda küçük zor olur senin için. Ben 2 gündür maşallah iyiyim
Tubik61 Bende 5+3 üm. Belimin tam ortası ara ara ağrıyor. Sağ yumurtalığımda kist var o arada batıyor
Belginylmz myprincessgirl Ben 10+1 haftlik hamileyim ne bel ağrısı ne mide bulantısı ne kasık ağrısı yaşamadım halsizlik hariç doktora sordum ne güzel sen sevin dedi yani gebe kalan kişide kimisinde bulantı olması gibi olmamasida normalmiş için rahat olsun