FDM220 5+6 yım dünden beri mide bulantısı var yemek yemek istemiyorum yesemde çıkıyo zaten.. Sizler nasılsınız
YuvarlanamayanPaanda FDM220 7+4 geç.döllenme oldugu için 6+4 bulantı lar için prilam içiyorum ama bulantım olmasada iştahım kapandı değişik bir şekilde
Neslihan_02 FDM220 Ben de il üç hafta mide bulantısı oldu ama çok şükür bu aralar iyiyim 7+5 sadece bel ağrısı var
Cemre55 Cansel76 maşallah canım çok şanslısınız 😊 ben iki gebelikte de kalp atışı alamadım. 7+0 ve lekelenmem oluyor. Kese bozuk dedi. Umarım bidahaki sağlıklı olur
Ezgiaek Ben de bel ağrısı var birde karın ağrısı ve bu ağrı hamile kaldığım günden beri asla geçmedi🤦🏼♀️
myprincessgirl Bulantı başlamadı bende yaa bir sıkıntı mı var diye düşünmeden edemiyor insan normalde 7+0 ama dr bir hafta geç döllenme olmuş 6+0 dedi daha kalp atışı için gitmedin haftaya çağırdı
Belginylmz myprincessgirl Ben 10+1 haftlik hamileyim ne bel ağrısı ne mide bulantısı ne kasık ağrısı yaşamadım halsizlik hariç doktora sordum ne güzel sen sevin dedi yani gebe kalan kişide kimisinde bulantı olması gibi olmamasida normalmiş için rahat olsun
Mervee_gezici @FDM220 17. Haftamdayım benimde bulantılarım 5. Haftada başladı ve hiç durmadı yemek yemek istemiyordum yediğim an çıkartıyordum ama 15. Haftaya girdiğimde yavaş yavaş düzeldi şimdi ise 3 4 günde bir kusuyorum merak etmeyin geçicek
FDM220 Mervee_gezici ayy inşallah ya bulantı çok kötü kokuya karşı aşırı hassasım ekmek bile kokuyo geliyo rabbim affetsin
Mervee_gezici @myprincessgirl her hamilelik aynı değil bulantı illa olucak diye birşey yok şanslı ve güzel bi hamilelik geçireceksin ne güzel 🥰
Paradise1_ FDM220 ay sağlıklı olsunlar da ilk hamilelikte kalbi durdu şimdi keseyi gördük kalp atışını beklemek falan zor 😥
Paradise1_ FDM220 inşallah 🙏🏻 🎉zor tutturuyoruz zaten eşim asker geldiğinde adet olmuş oluyorum hep 😂😂
Paradise1_ FDM220 benim de gözüktü ama cuma tekrar görmek istedi keseyi kasıklarımda ağrı oluyor bazıları normal diyor bazıları değil diyor 😂