Azeriqizi Kizlar dun ve ondan onceki gun igneyi oldum bebegim sabahtan beri 1kere hareket etdi ve cok gucsuz .endiseliyim 35haftadayim.bu igneyi olanlar sizdede boylr bisey oldumuu
neanladinyurdagull Azeriqizi 34 de doğumum başladı ciğer geliştirici iğne vuruldum 1 gün hastanede yattım 1 hafta sonra 35. Haftada suyumda gelince doğuma gittim ama bebeğimde bi gariplik sezmedim ben
babyface_ Azeriqizi sağlık ocağında kalp atışını dinleyebilirsiniz ama burda çok duydum iğneden sonra bebek hareket azlığı giderseniz içiniz rahat eder yada doktorla Bi görüşün geçmiş olsin sağlıkla gelsin
Azeriqizi neanladinyurdagull üff insAllah kotu bisey yoktur kotu bisey fusunmek istemiyorum ama 4 5saati gecti artik hic hareket yok
Zynpbal_ neanladinyurdagull neanladinyurdagull Küvezde kaldımı bebeğiniz bende riskliyim korkuyorum çok 35 deyim her an gelebilir
Lur-2006 Azeriqizi ben de olduğumda azalma hissettim. Doktorum yapmaz dedi ama internette yaptığına dair çok şey okudum. Bence iyidir bebiş ama içinize sinmiyorsa bir doktora gidin isterseniz
neanladinyurdagull Zynpbal_ 2 gün kadar kaldı tetkitler yapıldı vr çıktı 2375 gramdı ama birkaç gün sonra sarılığı çıktı zayıf olduğu için yenemedi 48 saat sarılık tedavisi gördü yogunbakimda okadar