Zeyzeyp Kızlar Regal oldum acil taktırmam lazm devleti arıyorum hep dolu sağlık ocağımız takıyor ama rahim içi küçük olduğu icn uymadı en yeni taktıran varmı özelde fiyat bilgisi verir misin Osmangazi aritmide taktıran oldumu
Esracaa1 Zeyzeyp bende bursadayım canım nerde taktırdın Şevket Yılmaz da takıyorlar mı acaba bi bilgin var mı onun için jinekoloji ye gitmek gerekiyor
Zeyzeyp Gokce16 evet cnm Bursa’dym Osmangazi aritmide doğum yaptım 2 çocuğumda az önce aradm doktoruma baglar mısınız diye ne konuda dedi spiral ücretini sorucktm ona göre geleyim dedm cins telefonda bilgi verilmiyor dedi
Gokce16 Zeyzeyp evet ben bir kere gitmiştim memnun kalmadım Esentepe yada hayat hastanesine de sorabilirsin
cemreakgn Zeyzeyp muayene malzeme ve uygulama için 3000 tl ödedi komşum takılcak olan malzemeyi falanda araştırmıştı çoğu yer 100-200 tl lik malzeme kullanıyormuş en kaliteli malzeme takıldı ona
Zeyzeyp Mustafayigitvebeytugannesi bilemiyorum ki sağlık ocagındki bizdekiler standrt sezaryen doğum yaptıgm için rahim içi küçükmüş takılmadı çeşitleri var ama ölçüleri bnde bilmiyorum
Esracaa1 Zeyzeyp regl olunca mı takıyorlar acaba bi bilgin var mı test verip takarlar mı acaba kadın doğum binasında değil mi
Zeyzeyp Esracaa1 yok regal olman gerekmiyormuş olmadanda takıyorlar bnm bitimine yakın denk gelmişti ebe regalken kanallar açık olduğu için daha rahat takılıyormuş öle bişyler demişti