neanladinyurdagull Kartanesiii_ maşallah doğum yakın sancınız alttaki o yükseklikten itibaren gayet yüksek çıkmış devamlı sancı olarak gözüküyor
neanladinyurdagull Kartanesiii_ Bende hissetmiyordum nstyr bir bağlandım sancın çıkmış dediler doğuruyordun doğru yogunbakima çıkardilar benimde bu şekilde sancılarım başta ama yatış sonrasında çok ciddi derecede hissetmeye başladım hatta en son duvar yumrukluyordum
Kartanesiii_ neanladinyurdagull hadi ya acaba hastaneye gitsem mi ki karinmda sertlesme oluyor baskı ile birlikte
Urasali Bende dün nst ye girdim ilk defa 50-60-70-100 leri gördüm ilk gebeliğimde bile 50 yi görmemiştim. Doktor normal dedi
Diidosd Kartanesiii_ bende öyleyim yaa. Ama hareket edince geçen bir sancı oluyordu bende. O yalancı sancı demişti doktorum. Daha dün görüştüm.
Diidosd Benim de bu şekilde çıkmıştı. Doğumhanede çatı muayenesi yapıldı. Açılma yok dediler. Ama hiç hissetmemiştim. Şimdi ise ara ara sancı oluyir. Gitmeli miyim sizce.
Diidosd Kartanesiii_ yüksek ama. Açılma olmamış işte. Ama ilişki sonrası leke olmuş iç çamaşırımda. Şu anda da sancı falan hissetmiyorum ama acile başvursam mı diye düşünüyorum