_brcu88_ 22 haftalık hamileyim dişim apse yani iltihap yapmış napabilirim doğal yollarla nasıl geçer hiç bilmiyorum bana fikir verin kızlar luften
Yazmelegi_ _brcu88_ tuzlu su gargara yapın sürekli sürekli benimkini tuzlu su patlatmisti sonra da rahatlamisti ama eğer geçmezse doktora görünün iltihap için ilac verir muhtemelen
Amineazra _brcu88_ sarımsağı dövüp iltihaplı dişin üstüne koymuştum 5 dk kadar beklettim iltihabı indi. Geçer mi bilmiyorum ama deneyin isterseniz bende etki etti 🌸
Mothertea _brcu88_ iltihap varsa acil doktora gitmen gerekiyor yoksa bebeğe de geçiyor gebelere göre ilaçlar var apse ise çok daha önemli bence tuzlu su gargara ile doktor bir şeyin yok derse yapın tecrübe konuşuyor diyeyim ben çok çektim dişten
_brcu88_ Mothertea yarın gideceğim canım sorayım bir çok sağol yeni olmuş yarın ilk isim bunu sormak olacak çok sağol sende olmuşmuydu böyle
_brcu88_ Esranurdenizz yarın doktoruma sorcam bi çektir derse direk gidip cektircem daha önümde 4.5 ay var diş ağrısı çok zor bide hamile oldugun için ilaçta kullanamiyosun kullanabilsen ona göre tedavi edilir de inşallah çektir der bian önce kurtulurum
_brcu88_ Amineazra faydası olsun da yakması falan önemli değil yaa bu ağrı kadar kötü olamaz bence 😁akşam agriyordu sabaha geçmiş gibiydi aynadan kontrol ettim çok az iltihap oluşmuş
_brcu88_ Çok kötü bir durum Rabbim kimsenin başına vermesin..ağız tadıyla hiç birşey yiyip icemiyorsun yaaa yemek yiyorum sanki hiç bişey yememisim gibi açlık hissi hep bı değişik bişey bu yaaa insallah bir an önce geçer
Gizembltc _brcu88_ bende çok diş ağrısı çektim ama röntgen çekemedikleri için iltihap var mı içerde göremediker doktorumdan imzalı kâğıt alıp çektirdim dişimi çok rahatladım.
Gizembltc _brcu88_ 30 haftalıktım canım şuan 32 haftalığım hiç bi sorun yaşamadım. Bazen hamilelikte nedensiz ağrılar oluyormuş benim o ağrılardandı. 3 gün boyunca ağrıdan uyuyamadım bişey yiyemedim ama dişimi çektirdim rahatladım