Bulbulyuvasi Gulden91 ay cahilliğime ver canım ama bunu ne diyip baktırıyorsun acaba 🥲 normal ultrasonda değil de usg olan da mı ben detaylıya da gitmedim ondan soruyorum
funnymummy Bulbulyuvasi biz 4d olarak gitmiştik böyle vermişlerdi özel klinik felan vardır belki bulunduğunuz bölgede araştırabilirsiniz 😇
Gulden91 @Bulbulyuvasi Canım normalde özel takipliyim devlet hastanesine de şeker çıktığı için perinatoloji bakıyor oraya gidiyorum orda rica ediyorum her gittiğim de 3D bakıyor özelde bile yok bu kadarı 😀
Bulbulyuvasi Gulden91 bende özele gittim bir sefer de aradım kadını sordum bana diyor ki bizim normal ultrasonumuz renkli bacım ben renk körüyüm dedim o zaman siyah verdiniz bana dedim hashdhahx. 19unda devlette randevum var inşallah yönlendirir hemen görürüm ya 🥲
Gulden91 Özele gidiyorsan 3 boyutlu istiyorum de çoğu hastane de yok maalesef benim gittiğim özel hastane de de yok 3 boyutlu sadece ten rengi çıkıyor ona diyorlar renkli diye 😀
Anonim3447 Sevval0308 benim baştan beri öyle cinsiyeti bile 23 de detaylı ultrason ile öğrendik özele gitmeme rağmen
Gulden91 Benim ki plesentaya çok yakın ondan yüzü hep yarım ya da kapalıydı anca bu kadar yakalanıyor kızçe 😀