deletedmom734 Elvn cinsiyetten emin olunca başla son aylara bırakma derim kesin bir fiyat söylemek Çok zor 10 tl yede zıbın var 100 tlyede...
mervemymerve Elvn çok erken bence 14 hafta cinsiyet netleşmesi detaylı ultrasonda belli oluyor genelde. Ben 28.haftamda liste yaparak aldım.Tabi bi anda almak bütçe olarak ağır olabılıyor.ufak ufak biriktirip bi anda cıkıncada rahatca alınabılır
eymenimoglusum Bunlar senin alicagin esyalarin fiyatina gore degisir, burda butce herkesin harcamasi farklidir
asminko345 Elvn Ben 18 haftalıkken başladım cinsiyeti öğrenince 🤷♀️ 34 oldum herşeyimiz tamam son aylara bırakma gerçekten çok kötü bitkin oluyorsun ağırlaşıyorsun detaylı utrasyondan sonra başla canım
F1903 19 haftaligim bende cinsiyetten emin olunca aldim, suan kiyaget alisverisi bitti biraz 3 6 ay da aldim eminonunden herseyin uygununa da kactim ama 1400 tl harcadim icinde kendime aldiggim sadece 2 takim gecelik var 😂 Allah yardm etsn .. 🤲 Büyük esyalarimiz bakim urunleri vs kaldi onlarda son zamanlara kalsin parca parca alinir dedik 🤗
Elvn F1903 iyi yaptiniz istedigim cevapti 3000 falan gdr bebek arabasi ve besik arabasi haric o zmn canm
Beriliko Sıfırdan alınıcaksa herşey yani beşik araba hatta oda takımı olucKsa fiyat çok değişir tabi ama bunları katmazsak kıyafet bakım annenin ihtiyaçları vs 1500-3000 arası rahat tutar herşey çok pahalı malesef tabi bu rakam senin elinde 10 binede çıkabilir 500 e de iner 🤷🏼♀️
Deryakaya1802 Elvn 12.haftadan beri alıyorum ben bi şeyler canım şimdi 27 olduk eski enerjim Yok tabi ağrılarım olabiliyo az bi şey eksiğimiz kaldı.Şimdiden başla bence hem bütçeniz de zorlanmamış olur 🤗 Fiyat da değişiyo belli bi şey söylenemez ☺️ Ben yavaş yavaş aldığım için fiyatlarını hatırlamıyorum Bile.
Blackmelody Elvn tavsiyem internetten araştırıp al 160₺ park yatağın yatagini 100₺ ye netten buldum mesela. Yavaş yavaş başla taksitler ödenip bitsin. Mobilya , bebek arabası, ana başı beşik hariç 4000₺ gider