HaticeNur16 Gizmooo takma kafana canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin miniğin ❤️ Bi arkadaşım 9 ile öğrenmişti bir hafta oldu doğum yapalı
kalorisizpatates Gizmooo gebesin kızımm acil doktorunu boşver artışı takip et 2 günde 2 katı artması gerekiyor bence gayet iyi çıkmış içini ferah tut🫶🏻
Zeynepsss Gizmooo oğlumu 20 değer ile öğrendim yine de böyle birşey demedi Dr um bu nasıl Dr onuda anlamadım siz bir kaç güne tekrar test yaptırın zaten değer yükselir hamilelik olmasa o testte zaten çıkmazdı içinizi ferah tutun bal gibide hamilesiniz hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle gelsin 🎉
LamiyaCetinkaya Gizmooo Yaa tebrik ederiim, sizin gibi bekleyen herkese nasip olsun inşallah. Kan verip takipte kalın, umarım sağlıklı ilerler. Benim bir oğlum var, biraz geç oldu o da 7 ay bekledik, şimdi de 2.yi 1.5 senedir istiyoruz neredeyse olmuyor🥲
Miracleee Seyma0101 adet günümde adetim gelmeyince test yapmıştım pozitif çıktı. Gidip kan testi verdim. O da pozitif çıktı. Ertesi gün kanamam başladı adetle birlikte düşük yapmış oldum. Aslında düştükten bile sayılmıyormus.
mervesert0611 Gizmooo Gizmooo bende hamileliğimi 106 ile öğrenmiştim iki gün sonra 378 olmuştu çok şükür 15 haftalık hamileyim ❤️ çok tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸