Kızlar çok şükür bugün sonuçlarımı almaya gittim sonuclarimiz temiz çıktı pappa-a+serbest ti sonucumuz doktorum yüzde yüz bebegin hastalıklisz olduğunu söylemem ama değeriniz iyi cıkmış dedi down sendorumu sorunsuz çıktı allaha şükür şey bide kızlar beni ikilemde bıraktı dediki isteğe bağlı olarak anne karnında bebegin sıvısı alınıp net görebiliriz diye birsey dedi kabul etmedim sonra ordan çıktım hastane de ki hamile insanlara sordum böyle dedi doktor diye yaptırma dediler bebegin sıvısı azalıyor diye içim öyle rahat etti sizlerin ki nasıl geçti kızlar? Doktorum olumsuz hiç birşey konuşmadı sadece yüzde yüz bişey diyemem dedi ama iyi sonuçların dedi çıktım rabbim kimseyi evladıyla sınamasın öyle diyince korktm daha 12+3 günlük hamileyim yavrum minnacik kaç ay sonra 3 lü testler olacak zaten rabbim verse raziyim içere girerken allahım ne olursa olsun nederse nedesin asla kabul etmeyeceğim diye girdim çok şükür istediğim gibi geçti kızlar iyi yaptim dimi sonuçta daha ufak bebegim sıvısı almak ne bilim yanlış geldi ayrıca doktorum illa şart diye bisey demedi istemedim rabbim herkese sağlıklı güzel iyi şeyler nasip etsin gerçekten öyle bir soru sorunca kötü oldum sıvısı diyince hala etkisindeyim acaba iyi mi ettim diye kızlar sizce başınıza öyle şey geldi mi biraz içimi dökmek istedim bi tarafım mutlu bir tarafim hüzünlü acaba diye