gunesdumanli Merhaba arkadaşlar çatlama iğnesi sonrası göğüs hassasiyeti, bel ağrısı, kasık batması yaşayan var mı ? Bunları yaşayıp gebelik oldu mu 🫣
kediannesiii gunesdumanli bende oldu ama gebelik olmadı canım kişiden kişiye değişiyor bu belirtileri yaşayıp pozitif gören de var 🌸
Serdem39 gunesdumanli bugün 12.günüm hala devam ediyor iğnenin etkisi bel ağrım kasık ağrım ara ara batmalar oluyor ama bugün test yaptım negatif çıktı 🤷🏼♀️
Ebru_20 gunesdumanli ben çatlatma iğnesi olduğumda mide bulantısı baş dönmesi koku hassasiyeti göğüs hasasiyeti her şeyi yaşadım ama malesef ki gebelik oluşmadı hormon takviyesi olduğu için hassasiyetler oluyor
Ardakumsal gunesdumanli pozitif cnm ama bazen adete yakında öyle oluyor yanıltmak istemem sizi çünkü benimde iki ay boyunca adete yakın Göğüs ucu ağrısı oldu gebelik diye düşünüyordum ama değildi
gunesdumanli Ardakumsal benim adetimde öyle olmaz ağrı hissetmem göğüs ağrım filanda olmaz bu ay böyle garip oldu ilk defa Klomen ve iğne kullandım belki ondandır diye düşünüyorum
gunesdumanli Serdem39 bugün benimde 11. Günü iğnenin ama ilişki bir gün sonra başladı benimde negatifti idrar testim iki gün önce doktora gittiğimde yumurtalarımın çatladığını söyledi ama bilmiyorum 🤷🏻♀️
Serdem39 gunesdumanli benimde ikisi çatlamış ve gelişmiş demişti dinlenmemi söyledi hatta o sözden sonra umudum vardı ama tüketindi gibi 😒
Ebru_20 gunesdumanli inşallah olumlu sonuç alırsın canım üzülme bu tür tedavilerde en rahat kafan olacak olur mu olmaz mı diye hiç düşünme kafan ne zaman rahat olursa o zaman oluyor
gunesdumanli Ebru_20 doğru diyorsun canım insan ister istemez kasılıyor böyle durumlarda rahat olmak lazım
gunesdumanli Serdem39 aslında biz acele ediyoruz daha çok erken normalde bile adetimiz geçmeden test yapamazken tutup daha adete 10 gün varken test yapıyoruz 🫣
Ebru_20 gunesdumanli evet yani bu durumu başından geçirmeyen birisi anlamıyor aman ne var bunda diyip geçiyor ama öyle olmuyor insan ister istemez bir umut bağlıyor ama tedaviden önce ve tedavi sırasında kafan rahat olursa o süreç te çok rahat ilerliyor
gunesdumanli Ebru_20 öyle canım insanız neticede o kadar sakin kalamayabiliyoruz dediğin gibi bir umut bir ipucu bekliyoruz sığınmak için
Ebru_20 gunesdumanli Allah en doğru zamanda veriyor tam umutların bitiginde ben de ilk zamanlar çok kafaya takiyordum 2 çatlatıcı iğne 2 kere de aşılama denedim olumsuzdu çok üzülüyordum sonra 1 kere tüp bebek denedik o zaman saldım kafamı olursa olur olmazsa olmasın dedim Allah hayırlı olan bı zamanda verir dedim kafam boştu takmadım etrafında çok tüp bebek yapıyorum diye tepki alıyordum ama takmadım o zaman oldu