Tugce671127 Merhabalar şuan 17+4 deyim ve peynirimsi akıntım gelmeye başladı . Aşırı rahatsız ediyor. Gebelik için sıkıntılı mı? Başınıza gelip doktora giden var mı ?
Merveftm Tugce671127 muhtemelen mantar olabilir. Doktora gitmende fayda var. Enfeksiyonla birleşirse gebelikte tehlikeli
yaseminaltintas Tugce671127 sadece akintiysa cok normal 5.haftadan beri selale gibi akintim var koku yoksa renkte sarilik yesillik yoksa bu akinti normal
Esraaybars Tugce671127 benimde oluyordu doktorum normal demişti kötü koku kasıntı yeşil ve sarı değilse normal canım Vajınan daha da büyücek hamile olduğundan doğumdan sonra toparlıyor
dilay_06 Tugce671127 bende de var 1 tas ılık temiz suya biraz elma sirkesi karıştırıp alt tarafınızı değecek şekilde yıkayıp durulayabilirsiniz
-Seymaa- Ay o bende de var beyaz renkli süt gibi bişy ama benim 28. Haftamdan sonra başladı sürekli o şekilde akıntım oluyor idrar yolu enfeksiyonu var bende ondan kaynaklı olabilir belki sizin de
Tugce671127 MMad İdrarda koku ve kaşıntım var. Özür dileyerek söylüyorum taharetlenirken özel bölgem olduğundan büyük gibi hissediyorum
Tugce671127 İdrarda koku ve kaşıntım var. Bide özür dileyerek söylüyorum taharetlenirken ortam daha büyük gibi hissediyorum
MMad Tugce671127 mantar olmuşsunuz sirleki su yapıp yıkayabilirsiniz ve hindistancevizi yağı varsa bölgenize sürebilirsiniz ama en yakın zamanda dr a gitmenizi tavsiye ederim bu evdeki bakımlarla pek geçmiyor ben fitil kullanmıştım öyle geçmişti evde uğraşmak eziyet oluyor
turkuaz_ Esraaybars ya benim sarımsı akıntı ama ne kaşıntı var ne koku var siboş su içmeye dikkat edince olmuyor ama suyu kıstımmı sarı oluyor akıntı buda mı mantar acaba
__mom1 İlaç kullanmak gerekiyor enfeksiyon için hamilelikte tedavi edilmemesi tehlikeli. Onun için doktora gidin mutlaka