Sema58 Kizlar merhaba, Bebis dunden beri cok az hareket ediyor bugun neredeyse toplasan 2 den beri 3 kez hareket etmistir o da cok yavas normal mi ? Biraz tedirgin oldum boyle durunla karsilasan var mi
Maviii Sema58 hareketlerini takip et günde 10 dan azsa hastaneye git canım.... sağlıklı gebeliklerimiz olsun 🌸
Ygmrkya Sema58 tatli biseyler yiyip uzan benim değil 2 3 kere sabahtan akşama kadar hareket etmediği gün oldu akşam yine fildir fildir gezmeye başladı strest etme bence uyuyordur büyük ihtimal
Gulsenagc Sema58 klişe olacak ama çikolata vs. Tatlı bişey ye soluna yat bak başka bişey diyeyim dene kola yardım bardak iç sırt üstü uzan kola da bebeği uyandırırmış hemşireden öğrendim
Sema58 Maviii sagol canimda cok yavas hareket edior o da sadece donuor gbi hareket sıklıgından cok yavas ve az etmesi tedirgin etti
Maviii Sema58 yavaş olsun ama hareket etsin... yeri daraldığı için azalmışta olabilir.. evham yapmayın.. 10 dan az olursa hastaneye git, fazla ise endişe etme
Sema58 Ygmrkya evet canim smdi yicem ya ediorda tospa gbi cok yavas hemen dururo sonra dedigin dogru sonlara yaklasinca insan ediselneiyor tesekkrler 🙏
Ygmrkya Gulsenagc canim kola belki uyandırır ama çok zararlı bir bardak kolanın vücuttan atılabilmesi için 32 bardak su içmen gerekiyormus öyle çok zararı var ki
Gulsenagc Ygmrkya yarım bardak bebeğin uyanması için sorun yaratmaz diye düşündüm tabiki zararlı ama bilinçli anneler olarak sürekli yapmadığımız içmediğimiz için binde bir içtiğimiz yarım bardak sorun olmaz
Gulsenagc Sema58 hemşire genede çok önermem dedi içine hareket etmez kuşku düşerse dene demişti yarım bardak yeter bak çok içme 🤗