Esraasamet Dün sonuçlarımı aldım %80 normal %20 riskli olduğu söylendiği amniyosentez ya da nipt testi yaptirabileceğimi söyledi doktor.Bu testleri yaptıran var mı acaba ?
Esrafatih01 Esraasamet bence böyle bir sonuç olmaz. Ya nettir ya da değildir olasılıkla olacak şey dgil birkaç doktora daha gozukun
Hsrt80 Esraasamet Nipt testini ben yaptirdim hic bir sorun cikmadi ikiz gebelik oldugu icin ikili testi yerine onu yaptirdim allaha dukur temiz cikti
Esraasamet Esrafatih01 ben de anlamıyorum ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ne hissedeceğimi bilemiyorum .Farklı doktorla da görüşeceğim ama size de sormak istedim
crazymommy Esraasamet Saçmalamayın sonuçlar çok çok düşük olasılık.. Sizi bir posta etiketleyeceğim orada yazdıklarımı lütfen okuyun.
crazymommy Esraasamet Kombine riskiniz çok düşük devlet herkese fetal dna ve amniyosentez önermek zorunda çünkü ilerde bebeği hasta çıkarsa anneler hastaneyi doktoru dava edebiliyormuş.
Busumt Esraasamet sizin sonuçlarınızla benimki hemen hmen aynı doktorum sıkıntı yok dedi niçin böyle insanların aklını karıştırıyorlar ya gerçekten anlamıyorum bazen
Hsrt80 Yanilma payi cok yuksek morelinizi bozmayin uzulmeyin ozel bir dr gidin ne olur uzmeyin kendinizi
Hsrt80 Mineberat cnm dr yönlendirdiği bir şirket tarafindan eve gelip kan aliyorlar 12 veya 1hafta sonuc cikiyor 150 tane kromozon na bakiliyor genetik hastaliklara velan
Esraasamet crazymommy evet benim de içim rahat aslında ama eşim dünden beri ne uyudu ne yedi emin olmak için bir yerle anlaştık nipt testi yaptıracağız.Ve aşırı pahalı ikna edemiyorum bir türlü off off