Ed11 Normal doğum yapacağım Allah’ın izniyle ama çok korkuyorum ılk hamileliğim 30 haftaya girdim napacagım kızlar 🫣
Mrstutii Ed11 benimde ilk hamileliğim bende düşünüp kendimi korkutuyorum ama gerek yok böyle şeylere bi bakmışız doğmuşlar korkmaaa halledilir😂
Emine-A- Ed11 bende korkuyorum bazen düşünmekten uyuyamıyorum rüyalarıma falan giriyor ben de 34 haftalık oldum doğurabilecek miyim diye düşünüyorum. 😬
Deletedmom_52 Ed11 ee sezeryanda daha çok kesi var ve bu çocuk bir şekilde çıkacak ordan bende çok endişeliyim yani korkuyorum canımın acımasından ama sonrasındaki acı bitsin artık insan gibi yaşayım diye normal istiyorum şuan 36 olacağız ne uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum 😪
Papatyaaa__ Ed11 dikiş herkeste olmuyor ki canım ben dikişsiz doğurdum sancı geldiğinde poponu kaldırmazsan dikişin olmaz baktın sancı geliyor elini yanlardan tut başını ksrnına foğru eğ ve ıkın poponu kaldırma🥰denenmış ve onaylanmış😅
xilda Papatyaaa__ ayy nasıl popoyu mu kaldırıyoruz ki zaten? Ikınırken istemdışı olan bir sey mi acaba tam anlamadm azıcık açıklar mısınız 🥴 benim de cok az kaldı dogumuma ve cook korkuyorum
Papatyaaa__ Amineazra yok unutmazsınız ya 🥰ben unutuyordum doktorum hatırlattı sakın poponu kaldırma sancı girdiğinde yoksa dikerim dedi😅😅bende kaldırmadım ve dikiş olmadı Hamd olsun
Amineazra Papatyaaa__ tamam teşekkür ederim korku çok yok ama bilmeyince tereddüt ediyor insan. Ama biraz rahatlattı yorumunuz 🙂💕
misssevval Bugün bir yerde denk geldim de, abese süresi 20. Ayeti okumak doğumu kolaylaştırırmış. Allah’a sığının inşallah herkesin kolay doğumları olur