Bellabells September_ ben de 36+6 yım bugün. Kesinlikle 2. Gebelik daha zor.fiziken ve psikolojikmen.diğer gebeliğim ışık hızıyla geçti.bunda günler geçmek bilmedi.ilkinde 36. Haftadan itibaren yükselen tansiyonlardan dolayı 38. Haftada sezeryan olmuştum.son anlarda doğum şekli belli olunca daha iyiydi. Bunda baştan sezeryan korkusu var maalesef. Psikolojim kaldırmıyor artık
Sabina13 September_ ilk gebelikte rahat oldugumuz icin kolay geciyordu…simdi birde cocuk var onun ihtiyaclari derken yoruluyoruz ve zor geliyor bize
Cekilmezbirkiz Birinci de prenses gibiydim ki düşük riskim vardı. 2. Hamileliğimde kör topal ilerliyorum kalça ağrısı, bacak ağrısı, baş ağrısı, mide bulantısı 🤢 başıma gelmeyen kalmadı 🤣 1. Erkek 2. Kız bu arada 🤣anamı ağlattı zilli
Yenibirannee September_ aaa beni tanımadan hayatımı anlatmışsinizz 🤣🤣🥴🥴🥴 bence bebeler bizi yoruyor benimki de 22 aylık 😒
Kukulikukuli12 September_ kızım 20 aylık. İlk hamileliğim 41 hafta prensesler gibi gecti 3 saatte dogum yaptım kolaydı da. Suan 13 haftalık hamileyim Offff bel agrısı ve baş agrısı var daha şimdiden hemde 🥴 İlk hamilelikte başım bostu ama şimdi kızım var mecbur kucaga alıyorum ayagımda sallıyorum zamanlı zamansız dısarı cıkıyorum VS. Bence ondan kaynaklı diye düşünüyorum
September_ Kukulikukuli12 galiba fiziksel yorgunluk psikolojimizi de etkiliyor psikolojik olarak da bitik durumdayım 😟
Elif_p September_ sebep de tam bu🙂cünkü benimkinin tam tersini tarifliyorsun ben de ilkinde cok sıkıntı çektim kızım var şimdi cok cok rahat bir hamileliğim var ve erkek 🥰bence bir iki sıralaması değil de cinsiyet cok etkili bu konuda şahsi fikrim