Gkgk Arkadaşlar selam dün gece inanılmaz bi ağrıyla uyandım sol böbreğim boşluğum aşırı ağrıyordu anlamadım ne olduğunu şu an 35 haftalık hamileyim bugün üroloji uzmanına muayene oldum ultrason çektirdim sol böbreğimde 23mm büyüme varmış ve 1 tanede taş çok üzüldüm doktor sadece bol su ve yürüyüş Önerdi ama neti söyle bi karıştırınca baya önemli bi durum endişeliyim başına böyle bi durum gelen varmı
Azrazerin Gkgk bilgim yok ama nete göre giderseniz baş ağrısına tümör belirtisi çıkar yani doktorunuz sorun görde tahlillerle size gereken mğdahaleyi yapardı korkmayın içinşz rahat edecekse başka doktora görünün
deletedmom734 Gkgk canım ben varım yaklaşık senin haftalarındayken ...2 hafta önce ayyynı şey başıma geldi gece aniden bir ağrıyla uyandım hayatımda yaşadığım en korkunç ağrıydı o gece acile gittim ağrı kesici buscopan serumla kendime zor geldim ancak ertesi gecede aynısı yaşanınca 1 gün hastanede kaldım kontrol altında... doktorum ufak çapta bir taş veya kum döküyorsun dedi... ağrı hep geceleri geldi.... ben bu sürede ciddi anlamda suya abandım ve sürekli.sıcak su torbasıyla gezdim belime ayaklarıma koydum bol bol su içtim ağrılar geçti şükürler olsun ama sonrasında idrarda yanma oldu:( 4 5 gün geçmeyip ciddi anlamda kabir azabına dönünce doktorum monurol şase adında tek kullanımlık bir antibiyotik verdi şükürler olsun oda geçti.... bebek basısından dolayıda yaşanabiliyormuş hamilelikte normal dediler bana hep... kendini çok sıcak tut ve bol su iç
Prensesim77 Gkgk bnmde öyle 34+3 haftamdayım doktor böbreğinde şişkinlik olduğunu söyledi ve bunun içinde günde 12 bardak su tüketmen gerek dedi eğer düzelmezse erken Doğum riski var dedi 😔 Bende şuan içmeye çalışıyorum işte
mvx Benimde sağ bobregimde büyüme var bugun doktora gittim urolojiye tas varmış ve ilerliyormuş büyüme 4 kademe olarak Siniflandiriliyormus bir hafta önce 1 derece olan şimdi 2 derece 3 derece olmadan müdahale etmek gerekir yanı stent takılması lazim ama erken Doğuma sebebiyet olabilir dedi 34+4 haftalığız o yüzden 15 gun sonra yine gel ayni devam ederse büyüme idrar yolundan değilde bel tarafından bi işlem yapılabilirmis 😩
mvx Onu bilmiyorum da bende anlamadım hayırlısıyla sıkıntısız Doğuma girsek en azından bi sıkıntı çıkarmasa 🙏🙏