Sevvalllll42 Merhaba detaylı veya herhangi bir ultrasonda down sendromu olduğu belli olurmu yaşayan varmı
int34 Sevvalllll42 Bende ikili riskli çıkmıştı detaylı 3lü de hiç bir belirti yoktu ama bebeğim down sendromlu
Cansuq44 Sevvalllll42 2li testimde risk orta seviyede çıkmıştı doktorum amniyosentez önerdi yaptık temiz çıktı ama o dönem gecmek bilmiyordu çok zordu rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin
Kubare134 ElifKyncu0 ay ben böyle şeyler okuyunca psikolojim bozuluyor ikili test detaylı falan güvenim sarsınlıyor
ElifKyncu0 Kubare134 Evet ben de endişe ediyorum ikili testi yaptırdım üçlü testi yaptırmak istemiyorum Allah’a emanet edelim yavrularımızı sağlıklı bir şekilde doğarlar inşallah. Günü geldiğinde detaylı ultrasonu yaptıracağım şuanlık daha miniğiz 🤗
int34 Kubare134 Zaten hiç güvenmeyin 9 ay boyunca 3lü ultrasona bakan 4 farklı doktor bu bebekte bişey yok dedi ama fetal dnayı görünce hepsi şok nasıl olur diye
Kubare134 ElifKyncu0 detaylıda bişey çıkmadı ikili temiz çıktı hamdolsun ama böyle postları görüncede psikolojik olarak etkileniyorum zaren çok pimpirikliyim hastaneye gittiğim gece uyuyamıyorum 🙇♀️
int34 Dnzglsm_123 İkili teste güvenme herkeste yüksek çıkıyor dendi fakat benim doktorum riske atılmasın diye fetal dna önerdi orada da öyle çıktı. Ne diyim bilemedim şimdi 🤷🏽♀️
Dnzglsm_123 int34 benim de 1/478 çıkmıştı ikili. Yaptırmadım bir şey. Belli olmuyor demek ki gerçekten