Hnd3535 Novamomy aslnda normal gebelik takibi için bile doktor olmadığını düşünüyorum hepsi deneme yanılma yöntemi. Hep aynı doktorları söylüyorlar ama bilemiyorum yok özgüç yok bilmem ne
Novamomy Hnd3535 özgüç bey cerrahi açıdan çok iyi sezaryanına 2 kere girmiş olarak söylüyorum yiğenlerimin doktoruydu ama ben tüp bebek takipli olduğum için bide aşırı yoğunluktan dolayı galiba ilgisini beğenmedim sanki geçiştirdi gibi geldi 🤷🏻♀️
Hnd3535 Novamomy cok hızlı bebeği çıkardığı söyleniyor :) bir de riskli gebeliklerde afallıyor sanki benm önceki gebeliğimde öyle olmuştu onu hissttm. Bende hemşireyim sn biliyorsuna getirdi kontorlleri oda beni rahatsız etti. Cemal ünlü yü sevmiştik ama oda yeni ve tecrübesiz
Deletedmom_50 Novamomy he kız hastaneleri arıyoruz saçma sapan insanları sayıyorlar çoğu hastanede de dtayli ultrason yok enteresan valla
Novamomy Hnd3535 hemşire olunca tüm doktorlar biraz öyle en kötü dezavantajı bu zaten 🙄özgüc beyin dikişi stelizasyona facia dikişi bile kendi atıyor o çok hoşuma gitmişti 🙈
Hnd3535 Novamomy öyle olduğu söyleniyor evet duymuştum bende Allah vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın inşallah
Hilalmvc Ben 33.haftadayım kızlar eşimin tayini çıktığı için memlekette doğumu düşündüm ama kısıtlı o yuzden Kayseri’yi düşünüyorum. Burdaki doktorum normal doğuma o kadar destek ki şimdi 35ten sonra gelip hadi sezaryene desinler istemiyorum
Deletedmom_50 ErdAys58 anladım canım hemşerimsin ozmn sen benim ben sivas Şarkışla kayseride gelinim 🤣🤣
Hilalmvc Elif_p eşimin işinden dolayı cüzi miktar indirimi var memorial de doktorunuzdan memnun musunuz Özgüc bey duymuştum ama dediğim gibi sabırla normal doğumu beklicek yönlendirecek bir doktor istiyorum
Elif_p Hilalmvc evt özgüç. Bey de cok iyi ben bu doktora ilk kez gidiyorum ve ilki sezeryan oldugu için bu da öyle olacak o yüzden normal dogum konusundaki tutumunu bilmiyprım ama doktor olarak cok iyi bir doktor