Mcg21 Kızlar yakın zamanda doğum yapmış olan var mı fiyatları ne acaba benim daha doğumuma çok var sormadım doktorumda söylemedi daha ama merak ediyorum🤣
ssyd Mcg21 ben de Bahçelievler medipole gidiyorum 3 aylık hamileyim telefonda sordum 9-12 bin arası değişiyor sezeryan ve normal doğum için bir de doktor farkı var telefon açarak öğrenebilirsiniz beni. Doktorum muhabbet Haliloğlu siz kime gidiyorsunuz
Mervisck Mcg21 her doktorun fiyat değişiyor ben 23 gun önce normal doğum yaptım 7.700 ödedim ama Haziran da zam gelcekti muhtemelen gelmistir
gzdeylcn Mcg21 çok güzel bir hastane ve çok temiz muhabbet hanıma gidiyorum bende çok ilgili bir doktor muayenesi 500tl
Esradg ssyd muhabbet hanımın muayenesi ne kadar . Ben asiye hanıma gidiyorum sanırım o diğerlerinden daha yüksek muayene ücreti alıyormuş . Bende muhabbet hanımı deneyeceğim
gzdeylcn Esradg bende muhabbet hanıma gidiyorum 500 tl muayenesi doğum paketi fiyatlarını sordum normal 7.000 sezeryan 12.500
ssyd Esradg canım benim en yüksek Derya Hanım diye biliyorum ilk başta ona gittim fakat randevu bulamıyordum muhabbet hanımın yorumları hoşuma gitti ona başladım Şuan memnunum muanesi 500₺
Esradg gzdeylcn paketi erkenden satın alma yapıyorlarmı acaba onu görüşücem bakalım . Sürekli zam geliyor doğuma kadar ne kadar olur belli değil . Medikal paket alınca erkenden sabitliyor fiyatı
Mcg21 Daha 14 haftalık olduğum için ne doktoruma ne de hastaneye sormadım benim doğumuma kadar da muhtemelen fiyatlar yükselir özel hastanelerin çoğu zaten birbirine yakın fiyatlar oluyor