meltemmmxx Fatmmm eğer soylemediysen daha ailenize soylemeyin bence sonra pişman olma bi bekle bence kan ver canim insallah sonuc guzel cikar
minikmucizeemaak Fatmmm Canım yarını bekleyeceksen pazartesiyi bekle direk bari labaratuvar farklılığını düşünme
minikmucizeemaak Fatmmm Yani madem pazar vereceksin pazartesi sabahtan git ver, en azından aynı yerde vermiş ol en son perşembe vermişsin cumartesi vermen lazımdı bir de pazartesi o yüzden artışı daha iyi anlarsın
Fatmmm minikmucizeemaak tatil ya ondan gitmedim de doktor olmuyor ama yine de kan alınıyor mu acaba ya
Damla22306 Beta Hcg sonucu 3229 çıkan ilk kan tahlilinde ve bebeğinin 5 Haftalık olduğunu öğrenen benn şuan 5+6 haftalığız sizlerin beta hcg oranı kaç 5+6 haftalık Annişlerrr ♥️🥰
Fatmmm meltemmmxx ya çok merak ediyorum da farklılık da oluyorsa hiç kafa karışıklığı olmasın az daha sabretmek gerekiyor sadece🥺🥺
Zehross03 Fatmmm ben 3 le öğrendim yükselmişti acile gidip aşırı mide bulantım ve kusmam var gebelikten şüpheleniyorum diyin alırlar kan özele gerek yok