minikmucizeemaak Fatmmm Evet betanın düşükşüğü önemli değil, 2 günde bir artış önemli. Bende 12.58 ile öğrenmiştim. Gecikmen var mı ?
anneoluyoruuumm16 Fatmmm aşkım şaka mısın resmen pozitif çıkmış testin. Çok çok yeni. Benimki 4.88 di negatif dediler aile hekimi. Bir hafta sonra 562 ile pozitif oldu. Geç dollenmeymis
Zumra333777 Fatmmm cnm bnm ilk öğrendiğimde 3.89 du elhamdulillah sonra yükseldi endişe etme bebeğin daha çok küçük yükselir inşallah
Zehross03 Fatmmm ben 3 le öğrendim yükselmişti acile gidip aşırı mide bulantım ve kusmam var gebelikten şüpheleniyorum diyin alırlar kan özele gerek yok
Fatmmm Mervoll bugün adet gecikmemin 4. Günü beta hcg 12.34 e yükseldi azcık düşük geldi ama normal mii
minikmucizeemaak Alwayshope Her gün yaparsan yanılırsın canım 2 günde bir kan testi vermen en doğrusu
Fatmmm minikmucizeemaak bugün adet gecikmemin 4. Günü beta hcg 12.34 e yükseldi azcık düşük geldi ama normal mii Gün verdiğimde 6.98 idi
Mglsr Fatmmm geç döllenmedir 2 günde bir kan vermeye devam edin bende pazartesi 28 bugun 86 cikti çok erken yakalamıssın inşaallah hayırlısı olur
minikmucizeemaak Fatmmm En az %60 artış bekleniyor aslında bakılırsa artmış gibi 2 gün sonra bidaha verin bence
Fatmmm minikmucizeemaak doktorun asistanı önümüzdeki cuma kan verin ona göre muayene edelim dedi inşallah sağlıkla ilerler🥲 sevinmek istiyorum ama hayal kırıklığı olmasından korkuyorum:)
minikmucizeemaak Fatmmm Ben gecikmedim. Adet günü 6 Nisandı 1 Nisan da 12.58 3 Nisan da 79.41 5 Nisan da 259.45 7 Nisanda 509.67 olmuştu canım. Reglinden 6 gün önce 12.58 di yani 2. Gün 79.41 oldu
Alwayshope dolunayes evet ama 20 saat ye hiç değilse bi 30-35 olması gerekmez miydi sizce çünkü ümidim iyice azalmaya başladı