Cumartesi günü hiç bir belirtim yokken sabah 8 de tuvaletim geldi kalktım lavaboya gittim. Ayağa kalktım birden bacağımdan aşağı su sızdı tam mesanem boşalmadı damladı sandım peçeteyle kendimi temizlerken birden bir avuç kadar kanlı su geldi, peçete de yine hafif kanlı su vardı anladım suyumun geldiğini. Eşim evdeydi hemen söyledim ve duşa girdim. Dayanabilecek sıcaklıkta su tuttum kendime. Hazırlandım. Annem yanımda kalıyordu doğum olacak diye. Kızım da annemle beraber evde kaldı. Anneme siz gelmeyin biz bi gidelim haber veririm dedim. Saat 08:40 da hastaneye giriş yaptık. Ebe muayene etti 4 cm açıklık doktoruna haber veriyoruz nöbetçiydi yeni evine gitti dedi. Damar yolu falan açıldı yatış yapıldı. Saat 9:10 da kahvaltı verdiler sonra yavman yapacağız dediler. Bende ağrı falan yok. Lavman yapıldı ebe tekrar açıklık bakmak istedi yeni baktın dedim lavmandan sonra açılır 2. Doğumun bu senin dedi. 5 cm olmuş baş güzel oturmuş 10 a kadar doğum yaparsın dedi. Ama ağrım yine yok. Bende saat 9:40 nasıl saat 10 a kadar doğum yapayım dedim. Doktorum geldi 9:45 o da açıklık bakmak istedi 6 cm olmuş suni başlıyoruz dedi. Ben ablama haber verdim. Ablam hemen çıkıyorum dedi.Saat 10:05 de tekrar açıklık baktılar hemen doğumhaneye gidiyoruz dediler. Apar topar doğumhaneye gittik. Hastanede sadece eşim yanımdaydı.Ablam daha gelememişti 10:10 da dogumhanedeydim hazırlık yaptılar hemen beni çatala aldılar 10:25 de bebeğim doğdu 🤲🤲 Hastaneye girmemle bebeğimin doğması 1 saat 45 dk. Hep derdim gideyim fırt diye doğurayım diye. Şükür öyle oldu resmen fırt diye doğum yaptım. Hala inanamıyorum kimse yetişemedi hastaneye. Ablamın evi yakın o bile gelmeden doğum yapmışım. Ama doğumhaneden çıkmadan yetişti kapımda bi o vardı 🥹 odama geldikten sonra annem kızım eşimin ailesi geldi. Rabbim size de en az benim ki kadar kolay kısa doğum nasip etsin. Rabbim bu yolda kimseyi darda bırakmaz. İnşallah herkes sağlıkla kavuşsun yavrusuna 🫶🏻🤲