newmomB Selinnnce ben de 3. Testi yaptım canım ilk 2 güne göre biraz daha koyuydu bakalım yarın nasıl olacak 🤔
Kaderbala newmomB Ay benim yumurtalamam bitti dün bir test daha yaptım iki çizgi de koyuydu yine değerlendirdik ama şu üçç gündür sol kasığım ağrıyı ve üç gündür ağzımda metal tadı var dişim kanıyomuş gibi ama reglimin daha 1 hafta var
newmomB Kaderbala yumurtlaman bittikten sonra tekrar yapıp çift görüyorsan hamile olabilirsin canımmm😍 bir de metalik tat diyorsunn valla olabilir 🥰
Kaderbala newmomB Evet bittikten sonra kasık ağrım çok olunca tekrar yapayım dedim çift çizgi çıktı ne olur ne olmaz diye onunda değerlendirdik 😊 ama o metalik tat bugün aşırı derecede çoktı bende ve ilk defa böyle oldu 🙏🙏🙏
Kaderbala newmomB Henüz 1 hafta var adetine bekliyorum bakalım güzel sonuçları inşallah bu sefer tutmuştur 😊🙏
Seva_sevaa newmomB adetim yeni bitdi 10 gün oldu :( 5ci gunu basladim yine ovulasyon testine ilk teste pozitiv cikdi iki gun surdu ovulasyonum inşallah allah isteyen herkese nasip etsin banada 💕
Seva_sevaa newmomB bekliyorum 12 gun kaldi adetime inşallah bebek isteyen herkes adet olmaz bu ay 😍😍😍
newmomB Seva_sevaa aminnnnn inşallah hepimize canım 🙏🏻 Daha umut kesecek bir durum yok belki de tuttu bu ay canım 😍